Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík daroval priateľke na Vianoce DNA test: Ten po 30 rokoch nečakane odhalil šokujúce rodinné tajomstvo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Niektoré vianočné darčeky sú síce originálne, ale pre pokoj v rodine sa ich neoplatí dávať po stromček. Svoje o tom vie nemenovaný muž, ktorý svojej priateľke daroval sadu na testovanie DNA. Ani vo sne by mu nenapadlo, že tým rozpúta veľkú rodinnú drámu. Po tridsiatich rokoch tak nastal veľký okamih pravdy.

Istý mladík zdieľal svoj katastrofický príbeh v príspevku na stránke Reddit v nádeji, že mu ostatní pomôžu vyriešiť poriadne nepríjemnú situáciu. Píše, že svojej partnerke na Vianoce daroval sadu na testovanie DNA a dokonca dostal súhlas od nádejných svokrovcov, ktorí darček schválili. Nečakal však, že spôsobí viac starostí než radosti. Dievčina totiž vďaka tomu odhalila šokujúce rodinné tajomstvo, ktoré jej mama uchovávala neuveriteľných tridsať rokov.

Muž v príspevku vysvetlil, že darček dostala predčasne a výsledky získala len nedávno. Na prvý pohľad vyzeralo všetko normálne, až kým si v zozname svojich rodinných príslušníkov nevšimla pomenovanie "nevlastná sestra". O žiadnej nevlastnej sestre totiž nevedela, a tak sa rozhodla, že to preskúma. "Vyhľadala nevlastnú sestru, ktorú nepoznala, ale poznala pár ľudí v jej okruhu. Vypátrala preto jej otca a získala jeho meno. Zmätene potom zavolala mame a dala ju na hlasový reproduktor. ‚Mami, mám nevlastnú sestru?‘ Jej mama odpovedala: ‚Samozrejme, že nie, prečo by si mala nevlastnú sestru,‘" vysvetľuje chlapík. 

Mladík daroval priateľke na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Potom sa jeho priateľka svojej matky opýtala, či pozná Johna Smitha. Zrazu nastalo na druhej strane telefónu ticho. Dcéra jej následne oznámila, že podľa výsledkov DNA má nevlastnú sestru a že John je jej otcom. "Hovorila si niečo svojmu otcovi?" po krátkej odmlke sa spýtala matka prekvapenej dievčiny. Tá odpovedala, že jej otec o ničom nevie. Mama sa ale aj tak napokon rozhodla vyzradiť dlhoveké tajomstvo. Ukázalo sa, že rodičia mužovej priateľky si v minulosti dali prestávku vo vzťahu. Mama sa počas nej spojila so svojím bývalým priateľom Johnom. Následne sa vrátila späť k pôvodnému partnerovi. Keď zistila, že je tehotná a vypočítala si možný časový rámec počatia, bolo jej jasné, že otcom nie je jej manžel. "Priateľke povedala, aby nikomu nič nevyzradila. Tá vo svojich tridsiatich rokoch zistila, že jej otec vlastne nie je jej. Teraz nevie, čo má robiť a ja tu len sedím a krútim hlavou nad drzosťou jej mamy," dodal mladík vo svojom príspevku.

Užívatelia Redditu ho ubezpečili, že chyba nie je na jeho strane. Kým jedni tvrdili, že muž neurobil nič zlé a trápiť by sa mala skôr jeho potenciálna svokra, ďalší podotkli, že biologický materiál ešte z nikoho otca nerobí. "Pravda ťa oslobodí. Najskôr ťa však naštve. Dúfam, že tvoja priateľka to povie svojmu otcovi," uviedla jedna osoba. 

Viac o téme: Nevera DNA testRodinné tajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu