Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľudia prezradili, aké najhoršie vianočné darčeky dostali pod stromček: Radšej nič ako tieto HNUSOBY!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Vianoce a rozdávanie darčekov je už za nami. Prišiel čas podeliť sa s tými najväčšími skvostami, aké si ľudia z celého sveta ponachádzali pod vianočným stromčekom. Vďaka anonymnej aplikácii Whisper ľudia prezradili, že ich ich blízki obdarovali napríklad mŕtvym škrečkom či skutočným exkrementom.

Toto je päť vianočných DARČEKOV, ktoré ľudia najviac neznášajú dostať pod stromček

Každé Vianoce si obvykle aspoň jeden člen rodiny nájde pod stromčekom niečo, čo ho dvakrát nepoteší. Ak si zúfate a neviete, čo s toľkými ponožkami alebo sprchovými gélmi, vedzte, že na svete sú ľudia, ktorí od svojich blízkych dostali oveľa horšie darčeky. O svojich najhorších darčekoch sa rozhovorili prostredníctvom aplikácie Whisper, kde sa objavilo niekoľko skutočne čudných až nechutných darov. 

Ľudia prezradili, aké najhoršie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Jeden z užívateľov napríklad napísal, že mama mu na Vianoce raz dala mŕtveho škrečka. Ďalšia osoba prezradila, že jej starý otec daroval rozbité zrkadlo. "Pred pár rokmi mi dedo daroval rozbité zrkadlo a povedal: ‚Aspoň ti zrkadlo neprinesie smolu‘." Aby toho nebolo málo, niekto ďalší sa zdôveril so skutočne bizarným a nechutným darčekom od vlastného otca. "Môj otec mi dal skutočné hovienko ako vianočný darček, pretože to považoval za vtipné. Nesmial som sa," podotkol. Tí, ktorí sa v darčekoch spoliehajú na starých rodičov, budú pravdepodobne sklamaní rovnako ako tento človek. Údajne od nich dostal kartičku s textom: "Možno na teba budúci rok budeme hrdí."

Ľudia prezradili, aké najhoršie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Dôvod, prečo sa ľudia začali zverovať s podobne nepríjemnými objavmi, je video, ktoré sa nedávno objavilo na TikToku. Išlo o muža, ktorý od svojej krstnej mamy dostal sviečku. Na štítku bolo napísané: "Sviečka PS5. Vonia to tak, akoby ste žiadnu nedostali!" Zdá sa, že darčeky pod vianočný stromček zo sebou prinášajú oveľa viac prekvapení, ako by ktokoľvek čakal. 

Viac o téme: Vianočný darčekVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu