Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandalózne podozrenie v Rusku! Putinova priateľka Alina Kabajevová vraj po pôrode zmizla

Vladimir Putin s Alinou Kabajevovou. Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin s Alinou Kabajevovou. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Špekulácie neprestávajú: O Vladimírovi Putinovi sa už roky hovorí, že má pomer s Alinou Kabajevovou. Bývalá gymnastka bola nezvestná, odkedy sa objavili klebety, že porodila šéfovi Kremľa dvojčatá.

Už mnoho rokov sa tvrdí, že Vladimir Putin má pomer s ruskou bývalou gymnastkou Alinou Kabajevovou. Samotný Putin nikdy oficiálne nepotvrdil svoj vzťah s ňou, iba oznámil, že je zamilovaný a šťastný. V roku 2008 moskovský časopis tvrdil, že Putin a Kabajevová boli vo vzťahu. Krátko na to bolo vydávanie časopisu zastavené.

Alina Kabajevová bola v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Vladimir Putin si svoj súkromný život stráži ako štátne tajomstvo

Šéf Kremľa si stráži svoj súkromný život ako štátne tajomstvo. Dokonca aj identita jeho dvoch detí z manželstva s Ljudmilou Alexandrovnou Očeretnou, s ktorou sa rozviedli v roku 2014, je pod zámkom. Moskovský zdroj britskému bulvárnemu denníku The Sun povedal, že Putinove dcéry už roky žijú pod falošnou identitou so sfalšovanými občianskymi preukazmi. „Je posadnutý bezpečím svojej rodiny.“

Kabajevová mala Putinovi porodiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Putinova priateľka Alina Kabaeva je nezvestná: Porodila Putinove dvojčatá?

Alinu Kabaevu nikto nevidel na verejnosti od roku 2018. Britský The Sun špekuluje, že 37-ročá žena, ktorá je tiež bývalou členkou ruskej Štátnej dumy, porodila Putinove dvojčatá na moskovskej klinike minulý rok v apríli. To samozrejme Putin nepotvrdil. Kým sa tak nestane, zostáva to iba ďalšou fámou o milostnom živote šéfa Kremľa.

Viac o téme: DvojičkyVladimir PutinAlina KabajevováLjudmila Alexandrovna Očeretná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu