Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Valentina chcela plnšie pery, skončila so zlomeným nosom: VIDEO Doktorka ma zbila! Hovorí kráska

Valentina Sidorová Zobraziť galériu (3)
Valentina Sidorová (Zdroj: Instagram/valencia_s111298)

MOSKVA – Internetom v posledných dňoch kolujú desivé zábery. Natočila ich ruská modelka a herečka Valentina Sidorová (20), aby svetu ukázala, ako vyzerá po tom, čo na ňu zaútočila doktorka Olesja Skolanová. Tá však vinu odmieta a udalosť opísala úplne ináč. Prípadom sa už zaoberá polícia.

„Zbila ma doktorka, keď som začala natáčať. Začala ma mlátiť mojím telefónom do hlavy a tváre,“ znie Valentinina verzia. Lekárka Olesja Sokolanová (34) však ženin opis udalosti popiera a tvrdí, že Valentina ju verbálne napádala, keď prehodnotila svoje pôvodné rozhodnutie, že herečke spraví zákrok bezplatne. Sidorová zas hovorí, že sa len bránila, lebo doktorka vraj chcela na výplň jej pier použiť látku, ktorá nebola značková.

Prípad sa prevalil po tom, čo sa na internete objavilo video, ktoré zachytáva Valentinine zranenia, a to rozbitú hlavu a zlomený nos. Dievčina hádže vinu na doktorku. Tvrdí, že Sokolanová ju mala napadnúť vlastným telefónom, keď zistila, že ju natáča. „Teraz som na klinike,“ dodala modelka. Prípad je už v rukách polície.      

Valentina Sidorová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/valencia_s111298)

Valentina Sidorová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/valencia_s111298)

 

Viac o téme: BitkaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu