Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dovolenkárom sa zo žien na pláži dvíhal žalúdok: VIDEO Odporné, veď obe znečisťovali more h*vnom

Nevhodné správanie dvoch žien na pláži na Filipínach.
Nevhodné správanie dvoch žien na pláži na Filipínach. (Zdroj: FB/Boracay Island)

BOROCAY – Na pláži na ostrove Boracay na Filipínach zachytil náhodný turista dve ženy, ktoré svojim správaním znechutili pobyt na pláži prítomným dovolenkárom. Identita žien zatiaľ nie je známa, ale ich poburujúce správanie sa šíri internetom ako vírus. Viacerí odhadujú, že pravdepodobne ide o Číňanky.

Malebná pláž Boracay na Filipínach pritiahla túto sezónu 218 161 čínskych turistov. V lokalite však na nich majú ťažké srdce, pretože práve Číňania sú vraj známi svojim vlažným prístupom k hygiene a veľmi neradi používajú toalety.

Dôkazom môže byť aj video nakrútené náhodným turistom, ktorý zachytil správanie dvoch žien. Divákom sa z ich konania dvíha žalúdok. Obe aktérky totiž svojským spôsobom riešia situáciu okolo detského hovienka, ktoré skončilo v plienke dieťaťa. A zatiaľ čo jedna z nich berie dieťa do mora a starostlivo mu v rozbúrených vlnách zmýva zvyšky exkrementov zo zadočku, druhá zostáva na pláži a do piesku „pochováva“ použitú plienku. Dokonale zohratá dvojka pracuje systematicky, bez akéhokoľvek váhania či ostychu, čo vyvoláva obavy, že ide o činnosť, ktorú vykonávajú pravidelne.  


Čítajte aj: Tragická smrť v Chorvátsku: Mladej Rakúšanke (†28) pri potápaní motorový čln odtrhol nohu


Identita žien, ktorých správanie zaplavilo internet, zatiaľ nie je známa. Po zverejnení videa však miestne úrady uzatvorili 100 metrov dlhú časť pláže. Odôvodnili to tým, že na úseku je potrebná kontrola. Tá bude trvať 48 až 72 hodín. Hovorca prezidenta Rodriga Duterteho nalieha na miestne orgány, aby sa pokúsili aktérky incidentu zatknúť. „Je to urážka nášho krásneho ostrova,“ dodal.

Viac o téme: FilipínyPlážTuristkyPlienka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu