Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z Trumpa je už desiatykrát dedko! FOTO Pyšní rodičia sa pochválili svojím anjelikom

Donald Trump Zobraziť galériu (5)
Donald Trump (Zdroj: Twitter/Eric Trump, SITA/AP/Carolyn Kaster)

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump má desiaty dôvod na radosť! Jeho synovi sa narodilo ďalšie dieťa. Pyšní rodičia sa pochválili na sociálnej sieti. A nielen oni. Keďže Trump je veľkými milovníkom Twitteru, radostnú novinku si zazdieľal aj on.

Lara Trumpová, manželka Trumpovho syna Erica, porodila druhé dieťa. Dievčatku dali meno Carolina Dorothy. „Už teraz ťa milujeme!“ napísali Trumpovci na Twitteri. Udalosť si, samozrejme, zdieľal aj prezident.

Z Trumpa je už
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/Eric Trump)

Desiate vnúča Donalda Trumpa

Pre amerického prezidenta je to už desiate vnúča. Syna Erica má z prvého manželstva s Ivanou Trumpovou. Pyšný dedko sa musel takisto pochváliť!

Z Trumpa je už
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/Eric Trump)

Trumpov syn s manželkou už majú takmer dvojročného syna Erika Luka Trumpa. Šťastnú novinku oznámila Lara tento rok v apríli, kedy zverejnila sériu fotiek, na ktorých bola so synčekom a manželom. „Dieťatko číslo dva k nám príde v auguste! Všetci chlapi sú nadšení, že sa z nich stanú veľkí bratia,“ oznámila svoje tehotenstvo Lara. 

Z Trumpa je už
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/Donald Trump)

Eric si vzal Laru pred piatimi rokmi v jednom z dovolenkových rezortov Donalda Trumpa. Vzťah spečatili po šesťročnom vzťahu. Eric sa momentálne v súčasnosti so svojím bratom Donaldom Jr. stará o chod rodinného podniku Trump Organization a často vystupuje v médiách, kde obhajuje svojho otca. Donald Jr. má so svojou exmanželkou päť detí a jeho sestra Ivanka porodila tri deti.

 Americký prezident Donald Trump má so svojou päť detí. V roku 1977 sa Trump oženil s Ivanou Zelníčkovou (narodená v Zlíne) a spolu majú tri deti: Donald Jr, Ivanka a Eric. Rozviedli sa v roku 1992. Rok na to sa oženil s Marlou Maplesovou a majú spolu jedno dieťa, Tiffany. Rozviedli v roku 1999. V roku 2005 si zobral Slovinku, Melaniu Knaussovú. S ňou má piate dieťa, syna menom Barron William.

Viac o téme: VnúčaUSADonald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu