Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zverejnili škandalózne VIDEO Trumpa s obvineným pedofilným miliardárom: Obchytávanie žien na párty

Dvojica sa na párty v roku 1992 dobre zabávala. Zobraziť galériu (5)
Dvojica sa na párty v roku 1992 dobre zabávala. (Zdroj: nbc)

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump tvrdí, že s finančníkom Jeffreym Epsteinom, ktorého čaká súd kvôli sexuálnemu zneužívaniu maloletých dievčat, žiadni kamaráti neboli. Televízia NBC ale vo svojom archíve našla video z roku 1992, na ktorom Trump hostí Epsteina vo svojom floridskom sídle Mar-a-Lago a očividne sa s ním rozpráva o pôvaboch prítomných žien.

Miliardár je podozrivý z pokusu o podplácanie svedkov: Bol obvinený zo zneužívania maloletých

"Poznal som ho ako každý v Palm Beach," povedal pred týždňom Trump o Epsteinovi s odkazom na mesto Palm Beach, kde leží Trumpova aj Epsteinova rezidencia. "Jeho fanúšik som nebol," dodal prezident.

Zverejnili škandalózne VIDEO Trumpa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: nbc)

Už počas prezidentskej kandidatúry v roku 2016 čelil kritike, že sa s Epsteinom kamarátil. Trumpov právny zástupca Alan Garten to vtedy odmietol a vyhlásil, že žiadne priateľstvo to nebolo. V roku 2002 ale Trump v rozhovore s magazínom New York vyhlásil, že Epsteina pozná 15 rokov a že je to báječný človek. "Je s ním veľa zábavy. Tiež sa hovorí, že má rád krásne ženy ako ja," povedal vtedy Trump s odkazom na to, že tieto ženy sú mladé.

Zverejnili škandalózne VIDEO Trumpa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: nbc)

Na videu z novembra 1992, ktoré NBC našla vo svojom archíve, Trump v Mar-a-Lago víta Epsteina. Spolu potom hovoria a sledujú tancujúce dievčatá. V jednom okamihu sa Trump k Epsteinovi nakloní, ukazuje na parket k ženám a niečo mu oznamuje. "Pozri na ňu, na tú vzadu. To je kočka," povedal podľa NBC Trump Epsteinovi.

Zverejnili škandalózne VIDEO Trumpa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: nbc)

Televízia poznamenala, že je ťažké určiť, čo si presne hovoria, ale týmto citátom si je istá. Obsah pokračovania rozhovoru, po ktorom ide Epstein so smiechom do kolien, už televízia nespresnila.

Trump tiež Epsteina upozornil na kamery a povedal mu, že to je NBC. Tá v Mar-a-Lago natáčala reláciu o životnom štýle vtedy čerstvo rozvedeného Trumpa, ktorý si do rezidencie pozval tím roztlieskavačiek tímu Buffalo Bills.

Jeffrey Epstein
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Florida Department of Law Enforcement)

Epstein, ktorý sa popri Trumpovi stýkal aj s niekdajším demokratickým prezidentom Billom Clintonom či britským princom Andrewom, bol už v roku 2008 v rámci dohody s obžalobou odsúdený za sexuálne zneužívanie na 18 mesiacov. Odpykal si z nich 13 mesiacov s tým, že mohol vo dne pracovať vo svojej kancelárii a vo väznici len prespávať. Floridským prokurátorom bol Alexander Acosta, ktorý v Trumpovej vláde zastával funkciu ministra práce. Minulý týždeň Acosta v reakcii na Epsteinov prípad rezignoval.

Viac o téme: VideoDonald TrumpJeffrey Epstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu