Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Divoká ruská párty vo štvorici: Sex na parapete a hrozný pád z deviateho poschodia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: thinkstock)

ST. PETERSBURG – Susedia opísali divokú párty v bytovom dome v ruskom St. Petersburgu. Tesne pred tragédiou údajne cez okno vyletel televízor. Nasledovala milenecká dvojica, ktorá pravdepodobne vypadla z okna pri intenzívnom sexe na parapete. Keďže leteli z deviateho poschodia, nemali veľkú šancu prežiť.

Ženu (†30) našli na zemi pri bytovom dome v noci 5. júla. Po páde pristála na asfaltovom chodníku ako prvá, hlavou narazila na zem a bola na mieste mŕtva. Ako informovali miestne médiá, jej polonahý milenec (29) mal väčšie šťastie, prežil po dopade na  telo ženy, ktoré jeho náraz stlmilo, a prekotúľal sa do blízkych kríkov. Podľa svedkov sa muž prebral a vrátil sa naspäť na párty.

Divoká ruská párty vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Susedia privolali políciu a keď prišla, výtržníci z párty na nich údajne z okna hodili mop.

Počiatočné správy naznačovali, že žena bola zabitá padajúcou televíziou. Po vypočúvaní svedkov však vyšetrovatelia dospeli k záveru, že pár mal sex na parapet predtým, než padol. V byte boli v čase pádu dvaja ďalší muži, ale polícia ich nepovažuje za zapojených do incidentu. Prípad začali vyšetrovať ako vraždu.

Viac o téme: OknoSexMužŽenaPádMilenecký pár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu