Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Adamovi sa zabila bývalá priateľka (†27): FOTO O pár dní si jeho rodina vypočula zdrvujúcu správu

Adam Howarth a Chloe Spencerová. Zobraziť galériu (3)
Adam Howarth a Chloe Spencerová. (Zdroj: FB/Chloe Spencer, FB/Adam Howarth)

WIGAN - Šesť dní predtým, než 29-ročného Adama Howartha zrazil vlak, sa jeho bývalá priateľka obesila. Títo dvaja ľudia sa pritom rozišli len nedávno. A ako uviedli mužovi priatelia, Adam vraj nedokázal žiť bez Chloe.

Po mladom mužovi v tom čase pátrala anglická polícia. Tá prijala oznámenie o jeho nezvestnosti v piatok 28. júna. Oznamovateľmi boli Adamovi rodičia.

Bohužiaľ, o pár hodín neskôr bolo objavené bezduché telo ich syna na koľajniciach na vlakovej stanici Wigan North Western situovanej na severozápade krajiny.  

Na snímke Adam Howarth.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke Adam Howarth.  (Zdroj: FB/Adam Howarth)

Adam a Chloe aj po rozchode zostali v priateľskom vzťahu. Necelý týždeň predtým, ako sa táto tragédia stala, prišla o život Adamova bývalá partnerka Chloe Spencerová. Vo veku 27 rokov spáchala samovraždu - obesila sa. 


Čítajte aj: Študentka (†25) našla návod, ako sa zabiť: FOTO Rodičia tvrdia, že stránka jej nedala šancu


Žena pritom pracovala ako zdravotná asistentka so zameraním na psychické zdravie. Jej sestra Emma na sociálnej sieti vyjadrila obrovský smútok. „Dvaja krásni anjeli, dúfam, že ste našli pokoj. Postarajte sa o seba, milujeme vás oboch,“ napísala. „Život dokáže byť krutý,“ dodala.

Na snímke Chloe Spencerová.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke Chloe Spencerová.  (Zdroj: FB/Chloe Spencer)

Rodina Spencerovej vytvorila finančnú zbierku na stránke GoFundMe, ktorá im má pomôcť s nákladmi na pohreb po náhlej a tragickej smrti.

„Chloe mala jednu z najveľkorysejších, najjasnejších osobností, jej úsmev rozžiaril každú miestnosť, do ktorej vošla, a ten jej hlúpy infekčný smiech,“ spomína na dievčinu jej rodina.

Viac o téme: VlakLáskaSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu