Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Muž si užíval horúci letný deň, vtom nastal ŠOK: Do záhrady mu zrazu spadlo... Neuveríte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube/AIRLIVE net, Getty Images)

LONDÝN - Na londýnskej záhrade bolo objavené telo muža, ktorý podľa polície zrejme vypadol z lietadla na trase z kenskej metropoly Nairobi na londýnske letisko Heathrow. Informoval o tom spravodajský web BBC.

Telo bolo nájdené v Claphame na juhozápade Londýna v nedeľu krátko pred 16:40 SELČ. Podľa polície muž zrejme vypadol z podvozku lietadla Kenya Airways. Úrady neskôr v spodnej časti lietadla, kde sa muž zrejme skrýval, objavili tašku, vodu a trochu jedla. Polícia označila smrť muža za podozrivú a nariadila pitvu. Spoločnosť Kenya Airways uviedla, že lietadlo prešlo kontrolou a neboli objavené žiadne škody.

Hovorca aeroliniek označil stratu života muža za smutnú udalosť a vyjadril sústrasť. "Kenya Airways úzko spolupracuje s príslušnými úradmi v Nairobi a v Londýne, ktoré prípad vyšetrujú," povedal a doplnil, že 6840 kilometrov dlhý let trvá osem hodín a 50 minút.

Britský bulvárny denník Daily Mail s odvolaním sa na susedov napísal, že majiteľ domu si na záhrade užíval teplé letné počasie, keď len niekoľko krokov od neho dopadol muž na zem. Majiteľ domu bol podľa susedov veľmi otrasený a okamžite volal políciu.

Miesto, kam dopadlo telo
Zobraziť galériu (3)
Miesto, kam dopadlo telo  (Zdroj: profimedia.sk)

"Najprv som si myslel, že v záhrade spí tulák. Mal na sebe oblečenie," uviedol sused, ktorý si neželal byť menovaný. "Pozrel som sa lepšie a videl som, že na múre okolo záhrady je krv. Muž nemal hlavu v poriadku. Okamžite som si uvedomil, že spadol. Tak som vyšiel von a vtedy tam už stál aj sused, vyzeral veľmi otrasený. Opaľoval sa a telo dopadlo meter od neho," opísal situáciu sused.

Fotografia zverejnená v utorok v britskom denníku The Sun zachytávala rozbité dlažobné kamene v záhrade a priehlbinu v zemi. Sused pri opise obete ešte povedal: "Jedným z dôvodov, prečo zostalo jeho telo neporušené, bol ten, že bolo úplne zamrznuté."

Nie je to prvýkrát, čo z lietadla pristávajúceho na Heathrow vypadol človek. V júni 2015 bolo na streche domu v Richmonde objavené telo mŕtveho muža a ďalší muž v kritickom stave; obaja sa schovávali v lietadle spoločnosti British Airways, ktoré priletelo z Johannesburgu. Telo v podvozku lietadla bolo objavené na letisku tiež v auguste 2012. Vtedy išlo o let z Kapského Mesta.

Viac o téme: MužLietadloLondýnHeathrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu