Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž (44) sa ožral vonku s kamarátmi: VIDEO Ráno sa pozrel na svoj penis a takmer zomrel

Muž sa zotavuje v nemocnici Zobraziť galériu (3)
Muž sa zotavuje v nemocnici (Zdroj: YouTube/秒拍短视频)

HUNAN - Keď sa 44-ročný Tan Nan prebral z alkoholického opojenia, ktoré si večer predtým doprial so svojimi kamarátmi, obrátil sa mu život naruby. Zistil, že má takmer odrezaný penis a jeho mužstvo visí len na kúsku kože. Ako k tomuto nepríjemnému a bizarnému incidentu prišlo, je stále zahalené rúškom tajomstva. Do prípadu sa však už vložila aj polícia.

Lekári v totálnom šoku: FOTO Muž strčil manželke do vagíny rukoväť z motorky, dva roky agónie

Tan Nan "si dal do nosa" so svoji priateľmi v čínskom meste Hunan tak veľmi, že zaspal počas toho, ako vonku popíjali. Ráno sa však prebudil na ostrú bolesť a keď otvoril oči, zbadal, že má takmer odrezané genitálie a silno krváca.

Nemocnica, kde Tan Nana operovali.
Zobraziť galériu (3)
Nemocnica, kde Tan Nana operovali.  (Zdroj: google)

Okamžite vyhľadal lekársku pomoc, ale údajne niekoľko nemocníc ho nechcelo prijať kvôli tomu, že nie sú schopné uskutočniť takúto delikátnu operáciu. Nakoniec ho hospitalizovali v zdravotníctvom stredisku Changsha, kde si ho vzali do parády odborníci na mikrochirurgiu.

​Úspešné pripojenie penisu trvalo dlhých sedem hodín. Podľa lekárov sa im podarilo obnoviť prietok krvi do genitálií, ale či bude môcť pacient zase normálne močiť a mať pohlavný styk, je zatiaľ otázne.

Tan Nan nevie, kto je za útok zodpovedný. Incident už opodľa portálu metro.co.uk vyšetruje polícia, ale tvrdí, že obeť ešte nie je v dostatočne dobrom zdravotnom stave, aby odpovedala na otázky o tom, čo sa stalo.

Viac o téme: AlkoholOperáciaNemocnicaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu