Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Model (35) si urobil nahé FOTO na pláži: Svoju pýchu zakryl, no stala sa pikantná chybička

Nick Youngquest
Nick Youngquest (Zdroj: Instagram/nickyoungquest)

ERICEIRA - Model Nick Youngquest omylom ukázal viac, než pôvodne plánoval. Odfotil sa nahý na pláži, svoje chúlostivé miesto vo finále zakryl obrázkom portugalskej vlajky. Zdá sa však, že zabudol na tieň, a tak aj vďaka rafinovanému pokusu je jeho pýcha dokonale viditeľná.

Muž (44) sa ožral vonku s kamarátmi: VIDEO Ráno sa pozrel na svoj penis a takmer zomrel

Niekedy skrátka nevidíme veci, ktoré sú priamo pred nami. Príkladom je 35-ročný austrálsky model Nick Youngquest, ktorý na svojom Instagrame zverejnil nahú fotografiu na pláži. „Je úžasné oznamovať partnerstvo s portugalským cestovným ruchom!“ znie popis k snímke.

Nick ďalej priznáva, že v ten deň počas surfovania na sebe nemal nijaké šortky. Vo výslednej fotografii dokonale zakryl svoju mužskú pýchu, no zabudol na tieň, ktorý zreteľne zobrazuje tvar Nickovho penisu. „Ten tieň je nejaká taktická hra?“ komentuje jeden z fanúšikov.

Mnohí boli zvedaví, či Nick o tieni vedel ešte predtým, než fotografiu zverejnil na svojom účte. Snímka získala doposiaľ vyše 13-tisíc pozitívnych reakcií. Nickova fanúšička pod fotografiou označila svoje kamarátky, aby „zorganizovali dievčenskú dovolenku“, pravdepodobne v Portugalsku.

Viac o téme: ModelPlážFotografiaNick Youngquest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu