Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická smrť na Eurovízii tesne pred semifinále: Muža privalilo osvetľovacie teleso

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok

TEL AVIV - Vodič kamiónu podľahol v noci na stredu zraneniam po tom, ako ho privalilo osvetľovacie zariadenie, ktoré priviezol v utorok na semifinále pesničkovej súťaže Eurovízie v izraelskom Tel Avive. Informovala o tom agentúra DPA.

Kamionista zomrel na nemocničnej jednotke intenzívnej starostlivosti a snahy o jeho resuscitáciu neboli úspešné, informoval v stredu hovorca nemocnice. Produkčný tím Eurovízie uviedol, že ho správa o úmrtí kamionistu "veľmi zarmútila" a prejavil sústrasť pozostalým. Dodal, že "bezpečie a ochrana (všetkých) zúčastnených na Eurovízii" bola vždy jeho prioritou, ktorú sa snaží zaistiť spoluprácou s príslušnými úradmi. 

V utorok večer prebehlo v Tel Avive prvé semifinále pesničkovej súťaže Eurovízie, na ktorom do finále postúpila aj skupina z Českej republiky s názvom Lake Malawi. Do finále sa naopak v utorok neprebojovali interpreti z Maďarska ani Poľska. Slovensko sa na súťaži nezúčastňuje. Druhé semifinále Eurovízie sa bude konať vo štvrtok večer a samotné finále v sobotu. 

Viac o téme: SmrťEurovíziaVodič kamiónuOsvetľovacie teleso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu