Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarná krádež v nemocnici: VIDEO Zlodeji zobrali veci, z ktorých mávajú pacienti nočné mory

(Zdroj: Youtube/CBS Philly)

WASHINGTON - Trojica zlodejov v americkej nemocnici ukradla prístroje na kolonoskopiu v hodnote 450-tisíc dolárov (cca 405-tisíc eur). Podľa polície sa do nemocnice vo Wynnewoode v blízkosti Filadelfie vlámali dvaja muži a jedna žena, informovala vo štvrtok agentúra AP.

Boháč kúpil ostrov na Floride za osem miliónov: Potom urobil vec, z ktorej zostáva rozum stáť

Podľa úradov trojica mala prístup do zabezpečenej zóny v zdravotníckom zariadení Lankenau Medical Center vo Wynnewoode. Zlodeji z nemocnice po sobotňajšej akcii odišli s niekoľkými kolonoskopmi, čo je druh endoskopu určeného predovšetkým na vyšetrenie hrubého čreva.

Polícia povedala miestnej televízii WCAU, že kolonoskopy boli možno predané na čiernom trhu. Polícia po podozrivých stále pátra.

Zábery z bezpečnostných kamier ukazujú, že trojica prišla v terénnom vozidle Jeep Wrangler a vystúpili z neho muž a žena. Neskôr sa k nim pripojil aj tretí podozrivý. Kamery tiež zachytili všetkých troch, ako odchádzajú s plnými batohmi.

Kolonoskopia je metóda vyšetrenia čriev endoskopom, optickým prístrojom na vyšetrenie telových dutín a dutých orgánov. Vykonáva sa pri podozrení na hemoroidy či zápalové a nádorové ochorenia.

Viac o téme: ZlodejiNemocnicaKrádežKolonoskop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu