Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Marka (†34) na výlete v Amsterdame bolelo hrdlo: Po návrate domov sa udiala najhoršia vec

Mark Bramley s dcérkou Gracie Rae. Zobraziť galériu (3)
Mark Bramley s dcérkou Gracie Rae. (Zdroj: Just Giving)

LONDÝN - Mark Bramley (†34) z Hucknallu v anglickom grófstve Nottinghamshire podcenil svoj zdravotný stav a napriek tomu, že ho už počas výletu do Amsterdamu rozbolelo hrdlo, nešiel k lekárovi ani potom, čo sa so snúbenicou vrátili domov. V dôsledku komplikácií spojených pravdepodobne s tonzilitídou v kuchyni skolaboval a odborníci mu už viac nedokázali pomôcť.

Mladík išiel na vyšetrenie mechúra: Zámena diagnózy, odchádzal so znetvoreným penisom!

Podľa Nottinghamshire Live sa mladý muž sťažoval na veľmi nepríjemnú bolesť hrdla už 13. marca, keď bol so svojou snúbenicou Charley Millerovou (26) na trojdňovom výlete v hlavnom meste Holandska. Väčšinu pobytu preležal v hotelovej posteli a užíval paracetamol.

FOTO Marka (†34) na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Charley Miller)

Po návrate domov ho jeho partnerka 15. marca v skorých ranných hodinách našla ležať v bezvedomí na podlahe kuchyne. Poskytla mu prvú pomoc a privolala záchranku. Po prevoze do nemocnice ho pripojili na prístroje, no už na druhý deň bolo jasné, že sa ho nepodarí udržať pri živote.

Dvojica sa dala dokopy v práci približne pred piatimi rokmi a má spolu 11-mesačnú dcérku Gracie Rae. Podľa Charley jej snúbenec, ktorý ju požiadal o ruku na romantickej dovolenke v Barcelone, miloval futbal a vždy ju vedel rozosmiať. Po jeho boku ležala aj vo chvíli, keď lekári v nemocnici vypli prístroje.

FOTO Marka (†34) na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Charley Miller)

"Bolo to veľmi náhle. Ešte nevieme príčinu smrti, ale myslíme si, že jeho hrdlo opuchlo natoľko, že došlo k zastaveniu prísunu kyslíka a nemohol dýchať," domnieva sa Charley. Podľa nej sú muži veľmi tvrdohlaví a nechcú ísť k lekárom. "Pravdepodobne si myslel, že sa to zlepší. Užíval paracetamol. Nečakal, že zomrie."

Viac o téme: NemocnicaBolesť hrdlaMark BramleyTonzilitída
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu