Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pedofil zneužil dve malé sestry: FOTO Na slobode bol mesiac, dostihla ho krutá pomsta

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images/Facebook)

RÍM – Rodina dvoch dievčat prežila tragédiu. Na začiatku bol odporný zločin, ktorého obeťami sa stali obe sestry. Talian Giuseppe Matarazzo pred rokmi obe vtedy maloleté sestry zneužil, jedna z nich si po jeho odsúdení siahla na život. Po takmer dvanástich rokoch ho jeho činy dostihli. Po prepustení na slobodu ho zastrelil profesionálny zabijak.

Štyridsaťpäťročný Talian strávil vo väzení za odporné zločiny 11 a pol roka. Zneužil vtedy dve maloleté sestry, z ktorých si jedna neskôr siahla na život. Obesila sa na strome. V polovici júna minulého roka zvrhlíka prepustili, no na slobode strávil iba mesiac. Odsúdeného pedofila zastrelil profesionálny zabijak. Podozrivých zatkli talianski policajti minulý týždeň. 

Vraždu si zrejme objednal otec obetí

Vyšetrovanie neskôr prinieslo šokujúce výsledky. Motívom vraždy pedofila bola pomsta. Zdá sa, že Matarazzovu vraždu si objednal otec zneužitých obetí Giuseppe Massaro. Najal si profesionálneho zabijaka, ktorým by mal byť 30-ročný Generoso Nastam. Talianska polícia ich zatkla minulý týždeň. Spojili ich s autom, ktoré objavili na mieste činu. 

Pedofil zneužil dve malé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Justičné orgány pátrajú po tretej osobe, ktorá mala byť na mieste činu. „Tí, ktorí si objednali vraždu, pochádzajú z rodinného prostredia obetí zavraždeného,“ potvrdil vrchný prokurátor v Benevento Aldo Policastro.

Ohavný čin

Giuseppe Matarazzo pred vyše dvanástimi rokmi zneužil dve vtedy maloleté sestry. Polícia ho chytila a súd ho odsúdil na 11 a pol roka väzenia. V polovici júna minulého roka ho prepustili a o mesiac na to zavraždili.

Pedofil zneužil dve malé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Vrah si na neho počkal a zastrelil ho v juhotalianskom meste Frasso Telessino 19. júla minulého roka. Matazarro schytal päť strelných rán z pištole .357 magnum. Dve guľky boli smrteľné. Vyšetrovatelia na mieste zaistili vozidlo aj zbraň. Spustili pátranie a koncom roka zadržali možných páchateľov. 

Viac o téme: VraždaPedofilTalianskoGiuseppe Matarazzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu