Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strašné VIDEO z vianočnej besiedky: Dedo Mráz sa bláznil s deťmi, náhla smrť pred ich očami

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Rossija 24)

KEMEROVO - Čo ocenia malé deti viac, ako keď ich v škôlke navštívi samotný Dedo Mráz, rozdá im darčeky a trochu si s nimi zašantí? Presne tak to vyzeralo aj počas vianočnej oslavy v ruskom meste Kemerovo, ktorá však mala tragickú dohru. Hercovi totiž prišlo počas naháňačky nevoľno a zrútil sa priamo pred očami drobcov.

Odvrátená tvár Vianoc: Ježiško vás môže dostať do basy, tieto vety nikdy nehovorte pred deťmi!

Video zachytáva, ako Dedo Mráz naháňa rozbláznené deti, ktoré pištia a smejú sa od šťastia. V jednej chvíli sa však zastaví a skolabuje. Zmätení škôlkari postupne prichádzajú smerom k nemu, ale aj naďalej sa chichocú, pretože si myslia, že pád je súčasťou hry.

Strašné VIDEO z vianočnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Rossija 24)

Bohužiaľ, herec hrajúci Deda Mráza, Valerij Titenko (67), utrpel v tej chvíli rozsiahly infarkt a ani privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. Cestou do nemocnice v Kemerove ho podľa zdravotníckeho zdroja prehlásili za mŕtveho.

Valerij Titenko bol v meste vzdialenom vyše 3500 km východne od Moskvy známym profesionálnym hercom. "V posledných rokoch nebolo jeho zdravie ideálne. Prekonal komplikovanú operáciu srdca, ale stále vystupoval na pódiu a pracoval na plný plyn, nešetril sa," uviedol podľa portálu mirror.co.uk hovorca Hudobného divadla Kuzbass.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Titenko si zobral v divadle deň voľna a trval na tom, že sa zúčastní vianočnej oslavy v materskej škôlke. Hoci mu nebolo dobre a sťažoval sa na bolesť na hrudi, nechcel odísť a sklamať deti. Tentokrát však symptómy podcenil a lekári mu už nedokázali pomôcť.

Viac o téme: InfarktDedo Mráz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu