Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britka (60) sa na Srí Lanke zaľúbila do zajačika (26): Krutý koniec lásky, dopadla katastrofálne

Priyanjana a Diane De Zoysaovci Zobraziť galériu (3)
Priyanjana a Diane De Zoysaovci (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Britka Diane De Zoysaová (60) utratila svoje životné úspory vo výške 90-tisíc libier (cca 101-tisíc eur) na svojho manžela Priyanjana (26), no konečne si dokázala pripustiť, že ju nikdy nemiloval. Pred dvomi rokmi predala svoj dom v škótskom Musselburghu a peniaze použila na vybudovanie nového domu na Srí Lanke, odkiaľ jej muž pochádzal. Zároveň mu kúpila aj minibus, aby sa mal čím živiť. V utorok večer priletela domov do Škótska bez jedinej penny.

Matka s dcérou zaplatili za uzdravenie poriadne draho: Poľský terapeut ich liečil sexom

Priyanjana minulý rok zavraždil gang vydieračov a po jeho smrti Britku držala v domácom väzení jeho rodina. Odmietali nechať ju predať svoj dom a nárokovali si jej penziu.

"Už som tam nemohla zostať. Cítim sa hlúpo, že som neposlúchla svoju rodinu a priateľov, keď mi hovorili, že ide len o peniaze. Myslela som, že ma naozaj miluje, ale samozrejme, že ma nemiloval. Rodina môjho manžela ma vlastne držala doma dva roky. Nemohla som ísť nikam, ani na pláž," povedala po pristátí na letisku v Edinburghu pre Daily Record.

Britka (60) sa na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Diane zaplatila 57 000 libier za dom, ktorý bol postavený v blízkosti domu rodičov jej manžela a ďalších 31 000 libier za minibus, aby mohol Priyanjana pracovať ako šofér. Uviedla, že sa jej podarilo dostať spod dohľadu príbuzných jej muža a zostať s priateľmi. Dodala, že utratila všetko, čo mala a stále má dlh na kreditnej karte vo výške 4 000 libier.

Po návrate do Škótska plánuje začať odznova. Už kontaktovala mestskú radu a právnika, aby jej s tým finančne pomohli. Žena svojho manžela podozrieva, že mal aj druhú ženu, keďže našla nejaké papiere v jeho osobných veciach.

Britka (60) sa na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

S Priyanjanom sa stretla na dovolenke v roku 2011 a užívať si príjemné chvíľky s hotelovým zamestnancom jej vonkoncom nebolo proti srsti. Zosobášili sa o sedem mesiacov neskôr po ďalšom jej návrate do krajiny, kam sa natrvalo presťahovala v roku 2015. Jej rodina a priatelia sa samozrejme obávali tohto vzťahu, pretože podľa nich išlo mladému mužovi len o jej peniaze, no Diane sa snažila všetkým dokázať, že sa mýlia. Navyše vraj nikdy nikoho predtým nemilovala tak, ako jeho a vždy bol ku nej láskavý.

Slovák sľúbil Češke za orál 49-tisíc eur: Po sexe od nej vylákal tisíce a zľahla sa po ňom zem

Priyanjana zabili tri guľky, ktoré do neho vystrelili v máji minulého roka. Podľa Diane ho zabili muži, ktorí na neho žiarili, že je bohatý, pretože mal pekný dom, minubus a tuk-tuk. "Vydierali ho. Dal im nejaké peniaze, ale chceli viac. Pretože im nedal viac, zastrelili ho," uviedla žena, ktorá sa už snáď poučila.

Viac o téme: úsporyManželstvoSrí Lanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu