Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcérka (†4 mes.) rušila rodičov pri sexe: Otec urobil tú najhoršiu vec, fatálne následky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LILONGWE - Ľudská hlúposť a bezcitnosť skutočne nepoznajú hranice! Otec v africkom Malawi pripravil o život svoju iba štvormesačnú dcérku, ktorá ho svojím plačom rušila pri sexe s manželkou. Zasadil jej úder, ktorý sa stal smrteľným. Dievčatko na druhý deň skonalo.

Nemecký lekár zabil svoju milenku (†38) orálnym sexom: Penis si potrel nebezpečnou látkou

Lazaro Banda (22) z okresu Dowa sa nachádza v súčasnosti vo väzbe kvôli usmrteniu svojej dcéry. Podľa policajného spisu, z ktorého citoval portál Malawi24, malo dôjsť k trestnému činu minulý piatok 18. januára večer, keď mal mladík sexuálny styk so svojou manželkou Everesi (19) a dieťa ich plačom pri ňom rušilo. V snahe umlčať ju, udrel maličkú Terezu do hlavy.

Ráno dvojica odišla na svoju farmu a dieťa nechala samotné doma. Keď sa po siedmich hodinách, okolo 13.00 h., vrátila domov, našla už dcérku mŕtvu. Incident bol najprv oznámený starejšiemu v dedine a potom bola privolaná polícia. Telíčko previezli do nemocnice, kde lekári pri pitve zistili, že príčinou smrti bolo zranenie hlavy po fyzickom útoku.

Dieťa plače
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Polícia podozrivého zatkla a prípad je stále v štádiu vyšetrovania. Podobný prípad sa odohral aj koncom minulého roka, kedy poriadne opitý a nadrogovaný otec strelil svojho 6-mesačného synčeka do hrude, pretože jeho manželka s ním odmietala mať sex.

Viac o téme: BábätkoSexúder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu