Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Divoká párty sa skončila fiaskom: VIDEO Pod ľuďmi sa prepadlo pódium, desiatky zranených!

Pod ľuďmi sa prepadlo tanečné pódium
Pod ľuďmi sa prepadlo tanečné pódium (Zdroj: youtube/cbc news)

JUŽNÁ KAROLÍNA – Sobotný večierok sa skončil totálnym fiaskom pre skupinu ľudí, ktorí si prenajali tanečný klub neďaleko Clemsonovej univerzity v Južnej Karolíne. Keď boli v tom najlepšom a skákali do rytmu hudby, tanečné pódium sa pod nimi doslova prepadlo.

Nešťastný incident, ktorý sa stal z noci na nedeľu okolo pol jednej ráno, si vyžiadal 30 zranených. Ako informujú zahraničné médiá, tanečné pódium sa prepadlo práve v čase, keď bola zábava v plnom prúde.

Jedna zo zúčastnených, dvadsaťročná Raven Guerraová, pre britský denník povedala, že keď na ňom ľudia tancovali a spievali, vytŕčala z neho jedna doska. „Keď ste sa otočili, videli ste kopu ľudí, ktorí boli na druhom poschodí, zrazu však boli v suteréne. Bolo to neskutočné, ľudia plakali,“ opisuje hrôzostrašný zážitok Raven.


Čítajte aj: Policajné VIDEO z naháňačky: Opitý vodič omotal svojho tátoša okolo trafostanice, miliónová škoda


Do dnešného dňa sa však nezistilo, prečo sa pódium vlastne prepadlo. Prípadom sa zaoberá tamojšia polícia. „Na jednom večierku sa prepadla podlaha. Je tam veľa zranených. Mnohí z nich vážne,“ napísala jedna zo študentiek Clemsonovej univerzity na Twitteri krátko po incidente.

Viac o téme: NehodaTanecPódium
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu