Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Detaily osudného večera Britky (26), ktorá mala vo vagíne korytnačku: Nečakaná dohra prípadu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

TENERIFE - Verejnosť šokoval prípad Britky, ktorej lekári na Kanárskych ostrovoch vytiahli po silných bolestiach z vagíny korytnačku. Žena priznala, že bola na párty, no ako sa plaz do jej útrob dostal, vysvetliť nevedela. Prípad má nečakanú dohru.

Britka (26) bola na fláme uplynulý týždeň vo štvrtok v letovisku Playa de las Américas, ktoré je známe bujarým nočným životom. Žena bola v osudnú noc von s priateľmi. V časti letoviska zvanej Veronicas narazila na skupinu mladíkov z rodnej krajiny a večer si ďalej užívala v ich spoločnosti. Čo sa ale medzi nimi dialo, žena odmietla povedať. S najväčšou pravdepodobnosťou si vôbec nepamätá, ako sa jej korytnačka do vagíny dostala. 

Prečítajte si aj: Keď sa lekári na Tenerife pozreli Britke do vagíny, takmer odpadli: Šokujúci nález vo vnútri! 

Sexuálny útok či týranie zvierat

Po tom, čo lekár žene pomohol a z vagíny jej mŕtveho plaza vytiahol, sa o prípad začala zaujímať polícia. Zvažovala, či nešlo o sexuálny útok. "V súčasnosti prípad nevyšetrujeme, pretože žena odmietla vypovedať," potvrdila kanárska polícia pre denník Daily Record.  

Detaily osudného večera Britky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa informácií španielskych médií prípad prevzal súd, ktorý rozhodne, či ho otvorí alebo nie. Do úvahy totiž pripadá aj obvinenie z týrania zvierat. Touto verziou sa aktuálne zaoberá prokuratúra v Santa Cruz de Tenerife, ktorá zhromažďuje dôkazy. 

Korytnačka nemohla do vagíny sama

Podľa portálu elpais.com mala Britka vo vagíne čínsku korytnačku Chinemys reevesii alebo Mauremys reevesii. Plaz sa bežne vyskytuje v Ázii a nejde o ohrozený druh. V prípade ženy išlo o mláďa. Korytnačka sa do vagíny nemohla dostať sama, muselo sa tak stať len s cudzou pomocou.   

Detaily osudného večera Britky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

Spočiatku si odborníci mysleli, že ide o morskú korytnačku, konkrétne karetu (Caretta caretta), ktorá je považovaná za chránený druh a vyskytuje sa vo vodách na Kanárskych ostrovoch. Nasledujúca analýza však potvrdila, že išlo o sladkovodnú korytnačku, ktorá sa zvyčajne predáva v obchodoch s domácimi zvieratami. Plaz môže v dospelosti dosiahnuť až 18 centimetrov. 

Viac o téme: KorytnačkaVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu