Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž znásilnil upratovačku (64) v Prahe: To, čo urobil po ohavnom čine, vyráža dych

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Českí kriminalisti pátrajú po mužovi, ktorý začiatkom júna na parkovisku neďaleko Hostivařskej priehrady v Prahe 10 znásilnil šesťdesiatštyri ročnú ženu. Podozrivý vo veku 40 až 45 rokov z miesta odišiel vozidlom Tatra 603 alebo Octavia. V prípade dolapenia a odsúdenia mu za znásilnenie hrozí až desať rokov väzenia. Povedal to policajný hovorca Jan Daněk.

Otrasný prípad u našich západných susedov: Dvaja opití Slováci znásilnili ženu v jej byte

Udalosť sa stala o 08:00 na parkovisku pri ulici K Jazeru. "Poškodená tam vykonávala upratovacie práce, keď k nej pristúpil neznámy muž, uchopil ju za ruky a spôsobom porovnateľným so súložou ju znásilnil. Po vyvrcholení sa podozrivý s poškodenou rozlúčil, pobozkal jej ruku a odišiel," popísal udalosť hovorca.

Muž bol zhruba 170 až 175 centimetrov vysoký, štíhly, s bielou pleťou a hovoril po česky bez prízvuku. Bol oholený a mal zrejme modré oči a svetlohnedé vlasy, ktoré mal hore o niečo dlhšie ako po stranách a vzadu asi sedem centimetrov dlhé. V čase udalosti mal oblečenú svetlú košeľu s dlhým rukávom a tmavšie plátené nohavice. Na ruke mal snubný prsteň a pôsobil upraveným až elegantným dojmom.

Čech znásilnil staršiu ženu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policie ČR)

Viac o téme: ZnásilneniePraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu