Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zviera v ľudskej koži: Španiel dostal 10 rokov za znásilňovanie chlapca, predával ho na sex

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: avoiceformen.com)

FREIBURG - Španielskemu občanovi Gonzálesovi D. (33) udelil v pondelok nemecký súd trest desať rokov väzenia za opakované znásilňovanie chlapca, ktorého vyše dva roky predávali na sex jeho matka Berrin T. (48) a jej partner Christian L. (39). Informovala o tom tlačová agentúra DPA.

Sudca Stefan Bürgelin na súde v meste Freiburg uznal muža za vinného z viacerých trestných činov - zo znásilnenia, zneužívania dieťaťa a nútenej prostitúcie. Udelil mu aj pokutu vo výške 18.000 eur, ktorú musí odsúdený zaplatiť obeti. Hlavný podozrivý v prípade, matkin partner, sa na súde v júni priznal, že bol "hnacou silou" zločinov.

Matkin partner uviedol, že 100-stranový policajný záznam zločinov je presný až na niekoľko menších detailov. Podľa svojich slov vyvíjal tlak na priateľku, aby dovolila znásilňovanie a sexuálne zneužívanie svojho syna mužmi, ktorých vyhľadávali na internete.

Matka chlapca nielenže syna predávala na sex, ale spolu s partnerom ho aj sami sexuálne zneužívali. Podľa očakávania súd vo Freiburgu v spolkovej krajine Bádensko-Württembersko vyhlási ich trest v utorok na pojednávaní, ktoré sa začne o 09.30 h SELČ.

Viac o téme: VäzenieZnásilnenieNemeckoŠpaniel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu