Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Trump zúri: Komentátorka nazvala jeho dcéru Ivanku ženským prirodzením

Samantha Beeová Zobraziť galériu (2)
Samantha Beeová (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

WASHINGTON - Politická komentátorka Samantha Beeová vo svojej relácii v televízii TBS počastovala dcéru amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanku vulgárnou nadávkou odkazujúcou na ženské prirodzenie. Urobila tak vo výzve, aby Ivanka niečo urobila s Trumpovou tvrdou prisťahovaleckou politikou. Beeová sa následne na Twitteri ospravedlnila, podľa Trumpa to ale nestačí.

Beeová hovorila o prisťahovalectve a v tejto súvislosti v prípade prisťahovalcov bez dokumentov kritizovala praktiku oddeľovania detí od rodičov. Následne pripomenula, že Ivanka zverejnila na Instagrame fotku so svojím dieťaťom, ktoré objíma. Potom prezidentovu dcéru vyzvala, aby niečo s otcovými imigračnými praktikami urobila. Svoj komentár zakončila urážkou.

"Prečo nevyhodia netalentovannú Samanthu Beeovú, ktorá vo svojej prepadákovej relácii používa desivý slovník? Úplne dvojitý štandard," napísal na twitteri Trump v očividné narážke na prípad komičky Roseanne Barrovovej, ktorej televízia ABC kvôli rasistickej poznámke zrušila jej sitcom Roseanne. Barrová bývalú černošskú poradkyňu exprezidenta Baracka Obamu nepriamo prirovnala k opici.

Beeová sa medzitým Ivanke aj divákom na twitteri ospravedlnila. "Bolo to nemiestne a neospravedlniteľné. Prekročila som hranicu a hlboko to ľutujem," napísala.

Viac o téme: Donald TrumpIvanka TrumpováSamantha Beeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu