Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pochybnosti o zdravotnom stave Melanie Trumpovej: Manžela teraz neplánuje sprevádzať

Donald Trump a Melanie Trumpová
Donald Trump a Melanie Trumpová (Zdroj: SITA/AP/Alex Brandon)

WASHINGTON - Prvá dáma USA Melania Trumpová nebude sprevádzať svojho manžela na jeho nadchádzajúcich zahraničných cestách v tomto mesiaci. Správu, ktorá môže znova podnietiť dohady o jej zdraví a manželstve, potvrdila v nedeľu večer jej hovorkyňa, informovala agentúra DPA.

Hovorkyňa Stephanie Grishamová pre DPA povedala, že Trumpová nepocestuje s prezidentom Donaldom Trumpom tento týždeň do Kanady na summit G7, pričom sa neplánuje, aby ho sprevádzala do Singapuru na jeho summit so severokórejským vodcom Kim Čong-unom 12. júna.

Melania Trumpová (48) sa na verejnosti neobjavila od 10. mája, keď spolu s manželom vítali na leteckej základni pri Washingtone troch Američanov, ktorých prepustila z väzenia Severná Kórea.

Krátko na to Trumpová podstúpila operáciu v dôsledku zdravotného problému s obličkami, zákrok podľa Bieleho domu prebehol dobre. Prepustili ju po piatich dňoch 20. mája, ani potom ju však na verejnosti nevideli, čo vyvolalo rôzne špekulácie. Dohady nerozptýlil ani Trumpovej tvít z minulej stredy, v ktorom uviedla, že sa "cíti skvele".

Viac o téme: Donald TrumpMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu