Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík (23) nastúpil do taxíka a zažil najhoršie peklo: Po troch dňoch ho našli nahého v poli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jan Zemiar)

KAPSKÉ MESTO - Mladému Juhoafričanovi zostane trauma na celý život po tom, čo nasadol v piatok do taxíka vo východnej Pretórii s tromi ženami. Automobil po čase zmenil smer a mužovi bolo nariadené, aby sa presunul dopredu. Podľa TimesLive mu vstrekli neznámu látku, po ktorej upadol do bezvedomia. Polícia po páchateľkách stále pátra.

Muž chcel znásilniť študentku (23): Dievčina nabrala odvahu a útočníkovi oplatila peklo

"Povedal, že sa prebudil v neznámej miestnosti v posteli pre jedného. Predtým, ako ho ženy znásilnili, mu dali energetický nápoj. Znásilňovali ho niekoľkokrát denne. Juhoafrická polícia berie vážne všetky sexuálne trestné činy bez ohľadu na pohlavie. Uisťujeme všetky obete týchto druhov zločinov, že vykonáme dôkladné vyšetrovanie, aby sme páchateľov pohnali pred spravodlivosť," povedala kapitánka Colette Weilbachová.

Obeť po troch dňoch nechali polonahú v poli. Mužovi sa podarilo stopnúť prechádzajúce auto a dostať sa späť domov. Znásilnenia a sexuálne násilie voči mužom a ženám je v Južnej Afrike na epidemickej úrovni. Odhaduje sa, že každoročne dôjde v krajine k viac ako pol miliónu znásilnení. Informoval portál MailOnline.

Hrôza britskej študentky (21) na Sicílii: Nastúpila do taxíka a zrútil sa jej svet

Rees Mann, z organizácie združujúcej juhoafrických mužov, ktorí prežili sexuálne zneužívanie, uviedol že takmer 20 % nahlásených sexuálnych napadnutí bolo u mužov. Mužské obete sa však priznávajú menej, pretože ich polícia neberie vážne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu