Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Učiteľ (39) čakal na autobusovej zastávke: To, čo sa mu prihodilo potom, je ako z hororu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

HARARE - Učiteľ, ktorý chcel ísť 2. júla autobusom do malej dediny Macheke vo východnom Zimbabwe, sa pravdepodobne potešil, keď mu zastavil muž v tmavomodrom BMW a ponúkol mu odvoz. Návrh prijal a prisadol si k trom ženám, ktoré sa už vo vozidle nachádzali, uvádza sa v policajnej správe. Keď však šofér zabočil inam, ako mal, ukázalo sa, že vôbec nemal v úmysle vziať ho na dohodnuté miesto.

Mladík (23) nastúpil do taxíka a zažil najhoršie peklo: Po troch dňoch ho našli nahého v poli

Ženy sa ho snažili najprv upokojiť tým, že idú iba niekoho vyzdvihnúť. Po zastavení auta mu však jedna zakryla oči a ostatné mu držali ruky a nohy. Potom ho donútili vypiť nejakú tekutinu z fľaše, po ktorej stratil vedomie.

Podľa portálu The Standard sa prebudil v tmavej miestnosti, s modrinami okolo rozkroku a bez peňaženky, z ktorej mu zmizlo v prepočte 105 eur. Muž tvrdí, že potom do izby vošli dve ženy a žiadali ho, aby s nimi mal sex. Keď to odmietol, jedna z nich vytiahla zbraň a povedala mu, že ak to neurobí, tak ho zabijú.

Učiteľovi zviazali ruky a dali mu napiť opäť džúsu s drogami. Následne došlo k nechránenému pohlavnému styku. Než ho 4. júla odviezli a vyhodili v 30 km vzdialenej dedine, opakovane ho znásilnili. Obeť je teraz v nemocnici vo Wedza s viacerými zraneniami genitálií po údajnom zneužití. Polícia hľadá BMW s juhoafrickou poznávacou značkou.

Podobná udalosť sa stala aj vo februári, keď takto uniesli iného učiteľa v juhozápadnom Zimbabwe a hodiny ho znásilňovali tri ženy so "svetlou pleťou", ktorým údajne išlo o jeho spermie. Potom ho nechali uprostred buša a ráno sa prebudil bez oblečenia a zranený.

Zločiny "spermiového banditizmu", pri ktorom dochádza k odoberaniu mužských spermií, podľa polície vzrástli v Zimbabwe aj v Južnej Afrike. Semeno potom gang predáva pre šťastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu