Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO študentky (†19), ktorú mal znásilniť a zavraždiť migrant: Dcéra právnika z Európskej komisie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook)

FREIBURG - Nemecké úrady dnes oznámili, že zatkli 17-ročného Afganca, ktorý prišiel do krajiny vlani ako neplnoletá osoba bez sprievodu dospelého, a to pre podozrenie zo znásilnenia a zavraždenia 19-ročnej univerzitnej študentky v októbri v meste Freiburg na juhozápade Nemecka. Teraz vyšlo najavo, že išlo o dcéru vysokopostaveného činiteľa EÚ.

Študentka, ktorá milovala život a smiech

Maria Ladenburgerová študovala medicínu a popritom vo voľnom čase vypomáhala v centre pre utečencov. Bola dcérou Clemensa Ladenburgera, právnika, ktorý pracuje pre Európsku komisiu. Rada cestovala a medzi kamarátmi bola známa tým, že sa stále smiala.

FOTO študentky (†19), ktorú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

FOTO študentky (†19), ktorú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Prokurátor Dieter Inhofer vo Freiburgu uviedol, že dospievajúceho žiadateľa o azyl identifikovali ako podozrivého na základe videozáznamu z dopravnej kamery, nainštalovanej neďaleko miesta činu. Inhofer povedal, že vzorky DNA odobraté z miesta činu patria práve spomínanému chlapcovi a sú teda dôkazových materiálom. Tínedžer žil v oblasti mesta s rodinou.Tínedžer mal veľmi osobitý účes a farbu vlasov, ktoré sa zhodovali s vlasmi nájdenými na mieste činu. Išlo konkrétne o dlhé čierne vlasy s blond pramienkami objavenými v kríkoch s tŕňmi.

FOTO študentky (†19), ktorú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Maria na bicykli zmizla cestou domov z večierka v skorých ranných hodinách 16. októbra. Jej telo na našlo v rieke v ten deň neskôr. Podozrivý zatiaľ nedal žiadne vyhlásenie. Úrady sa snažia zistiť, či sa tínedžer a jeho obeť navzájom poznali.

Viac o téme: NemeckoVraždaMaria ladenburger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu