Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ukrýva Ondríkova rodina strašné tajomstvo?

Týraný Ondrík zrejme o záhade vie - a doplatil na to.
Týraný Ondrík zrejme o záhade vie - a doplatil na to.

BRNO - Kauza Ondrík sa čoraz viac zamotáva a objavuje sa stále viac podozrení a špekulácií. Pozornosť sa obracia na nezvestnú 13-ročnú Aničku, po ktorej polícia stále bezvýsledne pátra. Kto je však toto neznáme dievča? Tvrdí sa, že môže byť dcérou Kláry Mauerovej, Ondríkovej matky. Vedel chlapec o tomto tajomstve? Stalo sa preto príčinou jeho týrania?

Už niekoľko dní sa potichu šepká, že rodina Ondríka skrýva hrozné tajomstvo. Myslí si to aj klinický psychológ Jeroným Klimeš. „Neverím oficiálnej verzii, ktorú rodina predkladá verejnosti. Aká je skutočná pravda, vedia len oni,“ povedal lekár pre český server idnes.cz. Podľa neho malý Onrík vedel o tajomstve a „pustil si ústa na špacír“, čo sa mu stalo osudným.

„Snažili sa ho zastrašiť. Keď ho polícia odvážala, mal otlačené iba zápästia od izolepy, žiadne iné zranenia. To predsa nie je štandardné týranie,“ uviedol Klimeš. Kľúčom k záhade je zrejme Anička. Je totiž možné, že je dcérou Kláry, ktorá ju porodila zrejme v sedemnástich rokoch, rodina to však ututlala a príbeh o narkomanoch, ktorí im ju podhodili, je vymyslený, myslí si. Potvrdzuje to aj jej bývalá spolužiačka Jana. „Klára sa v šestnástich či sedemnástich dostala do druhého stavu. Ale ako jej tehotenstvo dopadlo, neviem, pretože nám zmizla z očí,“ povedala pre denník Blesk.

Česká polícia pátra po dievčati od soboty, odkedy zmizlo z brnianskeho domova Klokánek. Polícia tiež musela riešiť podozrenie zamestnancov domova, že na zverejnenej fotografii nie je Anička, ale ich bývalá spolupracovníčka Barbora Škrlová. Tento údaj však vyšetrovatelia na 99 percent vylúčili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu