Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Evanjelizátor šokuje, katastrofy sú odplata homosexuálom: Prišli záplavy a začal bojovať o život

Tony Perkins
Tony Perkins (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Toto nečakal. Známemu evanjelizátorovi a kresťanskému aktivistovi, ktorý sa preslávil kontroverznými výrokmi na adresu homosexuálov, záplavy "zobrali" dom. Boh tento raz netrestal homosexuálov, ale práve jeho.

Záplavy v americkom štáte privodili nešťastie aj známemu evajelizátorovi, ktorý hlása, že Boh zosiela prírodné katastrofy na homosexuálov, pretože ich sexuálna orientácia je hriešna. Prezident kresťanskej organizácie Family Research Council Tony Perkins opísal záplavy v Louisiane ako tragédiu biblických rozmerov.

Nešťastného muža však nešťastie postihlo samo. Veľká voda mu zaplavila dom. Jeho rodina sa musela zachraňovať v kanoe. "Zatiaľ čo aktivisti tvrdia, že pedofília je úplne niečo iné ako homosexualita, dôkazy ukazujú na niečo iné...Je to homosexuálny problém," myslí si.

Evanjelizátor šokuje, katastrofy sú
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Homosexualitu prirovnal k niečomu neprirodzenému. Prirovnal ju k alkoholu alebo požívaniu drog. "Jediné, čo môžu kresťania poskytnúť homosexuálom, je nádej, že ich hriechy budú ospravedlnené a ich životy premenené," nechal sa počuť Perkins.

Záplavy v Louisiane

Na najmenej 13 sa zvýšil počet obetí záplav v južných oblastiach amerického štátu Louisiana. Vyplýva to z údajov, ktoré v noci na štvrtok priniesli televízie ABC News a agentúra Associated Press. Zo zaplavených domov a vozidiel zachránili od piatka, keď región zasiahli silné dažde, už viac ako 30.000 ľudí a 1000 domácich zvierat. Desaťtisíce ľudí sú tam bez elektriny a tisíce museli prenocovať v núdzových prístreškoch.

Najmenej 70.000 postihnutých ľudí sa dosiaľ zaregistrovalo na Federálnom úrade pre mimoriadne udalosti (FEMA), aby mohli získať pomoc, oznámila hovorkyňa Bieleho domu Jen Friedmanová. Podľa guvernéra Louisiany Johna Bela Edwardsa voda zničila alebo poškodila najmenej 40.000 domov a budov. Edwards už predtým označil terajšie povodne za bezpríkladné. Federálna vláda vyhlásila časti Louisiany za oblasti postihnuté prírodnou pohromou, čo uľahčuje uvoľňovanie pomoci.

Viac o téme: DomPovodeňKňazTony Perkins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu