Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dovolenkár si všimol tajomných migrantov na úteku: VIDEO zo známeho letoviska vzbudilo obavy

Kto boli záhadní cudzinci? Zobraziť galériu (2)
Kto boli záhadní cudzinci? (Zdroj: Youtube/News and Entertainment)

SEVILLA – Boli to migranti alebo teroristi? To je otázka, ktorá trápi verejnosť po zverejnení videa z obľúbeného slnečného pobrežia Španielska. Záhadní prišelci sa vylodili z gumeného člnu blízko mesta Fuengirola a rozutekali sa do okolia.

Video nakrútil anglický dovolenkár z balkóna blízkeho hotela. Všimol si totiž vratký čln s posádkou, ktorú tvorili asi 20 muži s batohmi. Keď sa im podarilo dostať sa na breh, preutekali cez rušnú cestu, dostali sa cez železničnú trať i oplotenie s ostnatým drôtom. Potom zmizli z dohľadu.

Z detského domova v Medzilaborciach utiekli maloletí migranti

Dovolenkár si všimol tajomných
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/News and Entertainment)

Dovolenkár z Bristolu (25) opísal, že plavidlo si prvýkrát všimla z balkóna jeho priateľka (23). Najprv si myslela, že ide o nejaký školský výlet, ale keď sa priblížili, podobali sa na utekajúcich migrantov, ktorých poznáme z médií. Po vylodení sa vyzerali byť veľmi šťastní. Zaľúbenci potom z balkóna sledovali, ako sa posádka rozpŕchla v diaľke. „Vidieť niečo také bolo naozaj šokujúce. Nikdy som nič také nezažil. Počul som, že sa to deje inde, ale nie toľko v Španielsku,“ priznal dovolenkár z Bristolu pre britské médiá.

Viac o téme: DovolenkaLetoviskoMigrantiCosta del Sol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu