Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Hororový zážitok rodiny na dovolenke: Opaľovací krém rozožral dievčatku (9) kožu

Louise s dcérkou Oliviou. Zobraziť galériu (3)
Louise s dcérkou Oliviou. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Angličanka Louise Nicklesová (28) vzala svoju deväťročnú dcérku na vysnenú dovolenku do Mexika a všetko by bolo perfektné, keby neprišlo k jednej veľmi nepríjemnej udalosti. Po tom, čo jej na telo naniesla opaľovací prostriedok v spreji, došlo k poškodeniu kože dievčatka a matka sa teraz obáva, že jej zostanú trvalé následky.

Najhorší výlet mladíkov na Cypre: Nastúpili na loď do hotela, skončili na hororovom mieste

Hoci Louise nezabudla na rodinnú dovolenku zabaliť ani opaľovací krém, po pár dňoch si všimla v obchode sprej, ktorý považovala za jednoduchší spôsob aplikácie ako mlieko. Rovnakú značku už videla predtým aj v Británii, preto sa neobávala, že by mohol niekomu uškodiť. Bohužiaľ, mýlila sa a jej dcérka musela po zvyšok výletu v tropickom teple Playa de Carmen nosiť legíny.

FOTO Hororový zážitok rodiny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mamička dcérku nasprejovala niekoľkokrát za deň, ale keď popoludní vyšlo dievčatko zo sprchy, videla, ako sú miesta na nohe, ktoré natrela, začervenané a vyzerajú ako spálené. Vyzeralo to dokonca, akoby boli postriekané kyselinou. Lekári po príchode z dovolenky predpísali Olivii hydratačné krémy so steroidmi, ale aj naďalej odmieta nosiť sukne, pretože si myslí, že by sa jej ostatné deti smiali. V noci sa navyše budí na bolesti a svrbenie a existujú obavy, že by jej poranenie mohlo zanechať jazvy na celý život.

FOTO Hororový zážitok rodiny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Louise po návrate do Británie podala oficiálnu sťažnosť spoločnosti, ktorá predáva opaľovací krém a zverejnila fotografie Olivie na svojich stránkach na Facebooku. Dokonca vraj ani anglickí lekári, ktorých navštívila, nič podobné ešte nevideli. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: PopáleninyOpaľovací krém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu