Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rusku na Malorke obvinili z vraždy manžela (†66): Jeho mäsom mala nakŕmiť svojho psa!

Svetlana Batukovová so svojím miláčikom. Zobraziť galériu (3)
Svetlana Batukovová so svojím miláčikom. (Zdroj: profimedia.sk)

MALORKA - Polícia na Malorke zatkla ruskú ženu obvinenú z vraždy manžela a z toho, že jeho telom nakŕmila svojho psa. Svetlana Batukovová (46) sa má pred súd postaviť dnes popoludní a vysvetliť, ako prišlo k vykrvácaniu 66-ročného Hansa Henkelsa pri desivom útoku v ich dome na East Coast v rekreačnom stredisku Cala Millor. Ruky obete boli obnažené až na kosť a stafordšírsky bulteriér údajnej vrahyne mal požierať prúžky mäsa.

Ruskom otriasla brutálna vražda: Sestra dobodala modelku (†17), odrezala jej uši a vylúpla oči

Svetlana, závislá na kokaíne, strávila predvečer pred vystúpením na súde v nemocnici na psychiatrickom oddelení po tom, čo utrpela záchvat, ktorý mal byť spôsobený pitím a drogami.

Vyšetrovatelia veria, že obeť, ktorá nedávno prešla tracheálnou operáciou a nebola schopná hovoriť, mohla byť taktiež pod vplyvom drog pred svojou smrťou, pretože nemala žiadne stopy po tom, že by sa bránila.

Rusku na Malorke obvinili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa zosobášila iba tento rok v januári, spolu žila už približne dva roky. Svetlana, z ruského tretieho najväčšieho mesta Novosibirsk, bola milovníčkou zvierat a pravidelne na sociálnej sieti zverejňovala fotografie svojho psa a mačky.

Miestne správy hovoria o tom, že Ruska údajne ponúkala mužovi, ktorého spoznala v bare, 50-tisíc eur za to, že ju zbaví jej manžela. K vražde malo prísť minulý piatok popoludní.

Rusku na Malorke obvinili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Súdne pojednávanie sa uskutoční v Manacore, rodnom meste tenisovej hviezdy Rafaela Nadala, za zatvorenými dverami a predpokladá sa, že Batukovová bude vzatá do väzby. Informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: Svetlana BatukovováHans Henkels
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu