Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Strašný nález pri jazere: Kristina (†22) šla na rande s cudzincom, nočná mora sa stala realitou

Kristina už nie je medzi živými. Zobraziť galériu (2)
Kristina už nie je medzi živými. (Zdroj: e2wnews)

JEKATERINBURG - Mladá žena, ktorá hľadala lásku na internete, bola prakticky sťatá po tom, čo išla na prvé rande s neznámym mužom. Kristinu Medvedevovú našli mŕtvu pri jazere, s hlavou takmer úplne oddelenou od jej tela.

Stačila chvíľa a nastalo peklo: Desivé VIDEO ukazuje, ako Jekaterinu (†15) znásilňujú a vraždia

Kristina, ktorá navštevovala zoznamovacie webové stránky, skončila mŕtva pri jazere na okraji ruského Jekaterinburgu. Telo objavili v zmrzačenom stave, s hlavou takmer úplne oddelenou od tela, oznámila polícia. K hroznému nálezu došlo tri dni po tom, čo mladú ženu videli naposledy živú a naposledy on-line.

Asistentka predaja, ktorá sa do Jekaterinburgu presťahovala z provinčného mesta Talitsa, bola aktívna minimálne na jednej zoznamke a na sociálnych sieťach opísala svoj stav ako "aktívne hľadanie" partnera.

Strašný nález pri jazere:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: e2wnews)

Polícia nezverejnila, či je schopná vysledovať na základe internetovej histórie identitu muža, s ktorým sa stretla v deň smrti. Podľa dôstojníkov neexistuje žiadny dôkaz, že bola znásilnená.

Kristina, ktorá bývala v byte s kamarátkou, odišla na prvé rande s neznámym mužom 24. júla, v deň, kedy bola zavraždená.

Ruské médiá po jej smrti poukazujú na nedostatok bezpečnosti žien využívajúcich internetové zoznamky. Polícia už začala čin vyšetrovať ako vraždu, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: VraždaRandeKristina Medvedevová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu