Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Rusi zverejnili kompromitujúce VIDEO Putinovho hlavného kritika: Niekto objednal sex s milenkou

Vladimir Putin a Michail Kasjanov
Vladimir Putin a Michail Kasjanov (Zdroj: Foto: TASR, YouTube)

MOSKVA - Poriadnemu škandálu čelí líder opozície v Rusku Michail Kasjanov (58). Na internete sa objavila nahrávka, kde je zachytený, ako si užíva radovánky s ďalšou predstaviteľkou opozície Nataliou Pelevinovou (39). Nie je známe, kto si snímku objednal, no podľa opozície ide o ďalší krok, ktorým chcú zdiskreditovať a zlikvidovať Putinových hlavných oponentov.

Intímne video čiernobielej nahrávky zverejnila prokremeľské televízia NTV. Opozičný líder Michail Kasjanov, ktorý je po smrti Borisa Nemcova hlavným kritikom Putinovho režimu, si užíva sexuálnych radovánok. Zábery zachytávajú nahého bývalého premiéra s kráskou Nataliou Pelevinovou, ktorá je britskou občiankou pôvodom z Ruska. Tiež sa angažuje v ruskej opozícii. Do povedomia sa dostala ako kritička ruských akcií v Čečensku.

Obaja milenci sú v spálni nahí, ich intímne partie televízia zámerne prekryla. Video pravdepodobne vzniklo skrytou kamerou v moskovskom byte. Nie je známe na koho príkaz vzniklo, alebo kto ho objednal. Objavilo sa pred blížiacimi sa parlamentnými voľbami.

Kasjanov je ženatý, do roku 2004 bol premiérom Ruska v čase, keď bol Putin prvýkrát prezidentom. Podpísal sa pod rad ekonomických reforiem. Počas jeho vlády sa znížila inflácia a zvýšila HDP krajiny. Putin ho ale s celou vládou odvolal. Tak sa stal Kasjanov jedným z hlavných kritikov jeho režimu. 

Pozrite si zverejnené video 

Upozorňujeme, zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov.

Viac o téme: VideoKritikVladimir PutinMichail Kasjanov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu