Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievčina (23) sa vracala do hotela z párty: Znásilnili ju zakaždým, keď sa opýtala na cestu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: salon.com)

RAMFORD - Neuveriteľnú noc prežila dievčina (23), ktorá sa vracala domov z grilovačky. Potužená alkoholom sa vydala do hotela, kde bola ubytovaná. Cestou ju nezávisle na sebe znásilnili dvaja chlapi, stalo sa tak stále po tom, keď sa opýtala na cestu. Na prípade je najviac zarážajúci fakt, že si to nepamätala.

Mladá turistka z Nórska išla do Londýna na výlet. Opila sa na barbecue párty na Lancaster Road v meste Romford v Essexe. V noci, keď usúdila, že už má dosť, chcela odísť do hotela, kde bola ubytovaná. 

Dievčina sa nevedno ako ocitla na železničnej stanici, no myslela si, že ja na letisku. Na stanici Canning Town sa preto na cestu do hotela opýtala okoloidúceho Mariusa Stakeleho (24). Muž neváhal, odprevadil ju k nadjazdu. Znenazdajky ju pritlačil k betónovej stene a znásilnil.

Ako informuje denník Daily Mail, vydesená turistka znásilnenie okamžite ohlásila polícii. Podrobila sa testom DNA, z ktorých zistili, že pred Mariusom ju znásilnil ešte niekto. Bola vtedy taká opitá, že si to jednoducho nepamätala.

Vyšetrovanie potvrdilo, že mladá žena sa v inkriminovaný večer ocitla vo štvrti Dagenham. Na cestu sa pýtala strážnika stavby Mohammeda (39). Navrhol jej, že ju do hotela odvezie. Situáciu využil a v služobnom aute ju znásilnil. Incident je zachytený na bezpečnostných kamerách. Muž na súde povedal, že Nórka vyzerala "akoby sa chcela milovať". Incident sa stal ešte v máji minulého roku, trest pre násilníkov zatiaľ nepadol. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu