Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženu z Nových Zámkov brutálne znásilňovali traja muži: Medzi podozrivými je policajt!

Znásilnená žena
Znásilnená žena (Zdroj: foto: tv markíza)

NOVÉ ZÁMKY - Desivé okamihy zažila žena, ktorá sa v bare stretla s tromi chlapmi. Neskôr s jedným z nich odišla domov, tam už čakali ďalší dvaja kumpáni. Potom začalo peklo. Podľa ženiných slov ju muži surovo bili a znásilňovali. Našťastie sa jej podarilo z bytu ujsť, no nastal nečakaný zvrat.

Incident sa stal ešte v septembri minulého roka. Keď žena s jedným mužom odišla domov, v byte boli ďalší dvaja cudzí chlapi. "Nechceli ma už pustiť, ma zvalili na zem, v kuchyni to bolo všetko. Tam ma už začali mlátiť, všetci traja ma držali... a všetci traja ma znásilňovali," opísala žena so stiahnutým hrdlom pre TV Markíza. Podľa jej slov boli muži neuveriteľne suroví a agresívni. "Zapchávali mi ústa, v kuse ma bili, nadávali mi, pľuli na mňa, dotrhali mi šaty," doplnila.

Našťastie sa jej podarilo v nestráženej chvíli z bytu utiecť. Nechala tam všetky doklady a osobné veci. Prípad ohlásila na polícii a podstúpila potrebné vyšetrenia. Keď prišla domov, 16-ročný syn jej povedal, že mu volal nejaký muž a chce jeho mame vrátiť veci. Žena kontaktovala políciu, všetko im oznámila. Do bytu tak prišli muži zákona, aby agresora zadržali.

Nečakaný zvrat

V prípade nastal nečakaný zvrat. Policajti v podozrivom mužovi spoznali svojho kolegu. "Všetci sa ku mne správali slušne, kým nevyšlo najavo, že je to ich kolega. Oboznámili ma s tým, že nastal veľký zvrat vo vyšetrovaní, pretože ide o ich kolegu,"  vysvetlila.

Prípadom sa začala zaoberať aj inšpekcia ministerstva vnútra. "Je začaté trestné stíhanie pre trestný čin znásilnenia, krádeže a zneužitia platobnej karty," uviedla pre televíziu hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová.

Vyšetrovanie stále prebieha už vyše pol roka. Doteraz nie je nikto obvinený, ani oslobodený. "Žije sa s tým veľmi ťažko, apelujem na všetky ženy, že keď sa im niečo také stane, nech to idú riešiť," uzavrela nešťastná žena. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu