Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kontroverzný kňaz v rozhovore s homosexuálnym redaktorom: Modlím sa, aby ste sa zabili!

pastor Morgan Robertson Zobraziť galériu (2)
pastor Morgan Robertson (Zdroj: Foto: youtube)

WELLINGTON - Kňaz si rozhodne pred ústa servítku nekladie. V rozhovore s homosexuálnym reportérom bez okolkov vyhlásil, že gayovia by mali byť zabití. Mužovi, ktorý s ním viedol rozhovor, odporučil to isté. Svoj názor vyslovil po odprezentovaní knihy autora, ktorý v nej opisuje, ako celý život zápasí s tým, že je homosexuálnym kresťanom.

Logan Robertson, pastor baptistickej cirkvi na Novom Zélande, si o sebe myslí, že je odborník na kresťanstvo. Počas rozhovoru s gay reportérom mu povedal, že je nečistý, nech sa zabije.  

Jim Marjoram publikoval knihu, ktorá opisuje život homosexuálov. Píše v nej o svojich skúsenostiach a o tom, ako dlhé roky zápasí so svojou homosexualitou. "Modlím sa, aby ste spáchali samovraždu," odkázal mu Logan Robertson, ktorý pôsobí v kostole Westboro Baptist Church na Novom Zélande.

Svoj názor na homosexuálov netají a verejne ho prezentuje. "Myslím, že každý z nich by mal zomrieť," cituje Logana metro.co.uk. Zároveň pastor podotkol, že by to nemala byť práca kresťanov, pretože na svojich rukách nemôžu mať žiadnu krv. "Je zrejmé, že by to nemali robiť kresťania. Nebudem to robiť ani ja, lebo ... Biblia ..., je to úlohou vlády," vyhlásil.  

V baptistickej cirkvi Nového Zélandu sa dištancovali od pastorových pripomienok.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu