Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Americký režisér sa stretol s Putinom: Chce o ňom natočiť film

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Renomovaný americký filmový režisér Oliver Stone sa počas návštevy v Rusku stretol nielen s medzinárodne hľadaným niekdajším spolupracovníkom americkej Národnej bezpečnostnej agentúry (NSA) Edwardom Snowdenom, o ktorého príbehu chce začať v prvých mesiacoch budúceho roka nakrúcať nový film, ale aj s prezidentom hostiteľskej krajiny Vladimirom Putinom. Aj o najvyššom ruskom predstaviteľovi by filmár podľa vlastných slov rád nakrútil dokument.

V hlavnej úlohe snímky, opierajúcej sa o knihy Luka Hardinga, redaktora britského denníka Guardian, ako aj Snowdenovho právneho zástupcu Anatolija Kučerenu, ktorý v diele Time of the Octopus píše o fiktívnom americkom informátorovi, žiadajúcom v Rusku o azyl, sa objaví Joseph Gordon-Levitt (33).

Rodák z Los Angeles, ktorý po detských postavách, vrátane debutu v snímke Beethoven, vytvoril viacero kreácií v snímkach ako G.I.Joe, Počiatok, Looper alebo Lincoln, patrí medzi veľmi dobrých a talentovaných hercov, ktorí sa páčia mladým diváčkam, charakterizoval umelca režisér.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu