Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skrytá kamera odhalila hrôzu v škôlke: Keď VIDEO zbadal rodič, skoro vyskočil z kože!

Škôlka hrôzy
Škôlka hrôzy (Zdroj: YouTube)

CONSTANTA - Učiteľky v materskej škôlke si nevedeli rady s deťmi, a tak si pomohli, ako vedeli. Bili ich a nalievali alkoholom! Ibaže tieto nechutné praktiky zachytila skrytá kamera a odhalil ich rodič. Ten skoro onemel, keď uvidel, čo sa odohrávalo pred jeho očami.

Učiteľky v súkromnej materskej škôlke spravili veľkú chybu a teraz budú za ňu pykať. Bezpečnostné kamery zachytili ich otrasné správanie voči malým deťom. Tie pravdepodobne neposlúchali, tak sa s nimi porátali ako vedeli.

Keď nechceli zaspať, do džúsu im naliali víno. Aby ich následne prebrali, dali im vypiť kávu. Modriny a rany na detských telíčkach vypovedajú taktiež o násilnom zachádzaní. Toto všetko teraz už rieši polícia.

K videu sa rodič dostal iba náhodou. Vychovávateľky ho zabudli vypnúť, obyčajne beží kamera od 9-tej do 12-tej hodiny. Vypínajú ho predtým, než idú deti spať. Teraz to neurobili a na povrch vyplávala strašné zábery. Rodič jedného z detí neveril vlastným očiam, keď uvidel ten hyenizmus.

Zamestnankyne na deti kričali a vyhrážali sa im. Jedna dokonca vraví "keď nespravíš, čo ti poviem, takú ti jednu tresnem po hlave. Choď spať, lebo inak ťa zbijem a vyhodím ťa von do tej zimy," kričala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu