Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smutné VIDEO hľadaného chlapca: Skrytá kamera odhalila nečakané reakcie okoloidúcich!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Čo by ste spravili, keby uvidíte dieťa, po ktorom sa pátra a všade navôkol sú vylepené jeho fotografie? Odpoveď na otázku vám dá nasledujúce video, v ktorom kamera zachytáva reakcie okoloidúcich. Pozrite sa a zamyslite sa, ako by ste reagovali vy, keby sa ocitnete na ich mieste.

Opustený chlapec sedí na lavičke. V blízkom okolí sú všade vylepené fotky s jeho tvárou, je totiž hľadaný. To je motív videa, ktoré natočili za účelom experimentu, aby zistili ako budú reagovať neznámi ľudia.

Smutné VIDEO hľadaného chlapca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Autori rozvešali v okolí takmer 50 plagátov a 9-ročného Cristiana posadili na lavičku. Za dve hodiny prešlo okolo neho 144 ľudí.Výsledok vás prekvapí. Zaujímavosťou je fakt, že prípad inicioval skutočný prípad. Vtedy takisto sedel chlapec v šoku a dehydrovaný na lavičke a nikto sa k nemu ani len nepristavil a neopýtal ako sa má.

Pozrite si reakcie okoloidúcich

Ľudia si s prekvapením pozerali plagáty, ale málokto sa zastavil u Cristiana. Klip končí otázkou, na ktorú si musí odpovedať každý sám. "Sme jednoducho príliš zaneprázdnení vlastnými vecami...alebo sa bojíme do toho zapojiť?"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu