Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Prikrutý osud: Rodičom zomrel synček (†6 mes.), presne o rok aj dcérka (†3)

Títo dvaja anjelikovia sú už v nebi Zobraziť galériu (3)
Títo dvaja anjelikovia sú už v nebi (Zdroj: southwales-eveningpost.co.uk, bbc.co.uk)

CARMATHEN - Pre rodiča nemôže byť nič horšie, ako prežiť svoje vlastné dieťa. Jednému britskému páru sa to stalo až dvakrát, v dôsledku čoho ich život stratil zmysel. Pred rokom prišli o syna a pred pár dňami pri požiari aj o dcérku.

Dvadsaťštyriročnej Alice Smithovej vlani zomrel polročný synček Jake na syndróm náhleho úmrtia. Začiatkom týždňa prišla aj o svoje druhé dieťa. Trojročná Angel zahynula kvôli požiaru, ku ktorému došlo v nedeľu v ich dome v západnom Walese. Otcovi rodiny sa podarilo vyskočiť von oknom, zatiaľ čo Alice a dievčatko museli z ohňa vyniesť privolaní požiarnici.

Prikrutý osud: Rodičom zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: southwales-eveningpost.co.uk, bbc.co.uk)

Keď Angel previezli do nemocnice, už bola v kritickom stave. Hoci sa lekári veľmi snažili, nepodarilo sa im ju zachrániť. Zomrela na druhý deň. Presne rok nato, čo navždy odišiel jej mladší braček. Alice ostáva hospitalizovaná a je vo vážnom stave.

Prikrutý osud: Rodičom zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: southwales-eveningpost.co.uk, bbc.co.uk)

"Boli sme úplne v šoku, keď sme sa to dozvedeli. Obzvlášť, keď bolo akurát výročie smrti Jakea. Neviem si predstaviť, čo teraz ich rodičia prežívajú," povedala rodinná známa Lisa Naetherová. Príčinu požiaru už vyšetruje polícia. Informoval web denníka Daily Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu