Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialená naháňačka: Policajti v šoku, nikdy nič podobné nezažili!

Polícia v Hampshire zažila počas služby niečo napínavé a nádherné zároveň
Polícia v Hampshire zažila počas služby niečo napínavé a nádherné zároveň (Zdroj: Twitter)

HAMPSHIRE - Skupina britských policajtov zažívala jeden zo svojich bežných pracovných dní. Všimli si auto, ktoré sa rútilo šialenou rýchlosťou 160 km/hod, tak ho v presvedčení, že vodič uniká z miesta nejakého zločinu začali prenasledovať. Keď však auto zastavilo, všetkých sedem príslušníkov polície, ktorí ho naháňali, ostalo v šoku. Toto nikto z nich nečakal!

V aute totiž na zadnom sedadle ležala rodiaca žena menom Tiffany Ellmorová, šoféroval jej otec Colin. „Donútili sme ho zastaviť, vodič vystúpil a my sme si mysleli, že chce utiecť. On ale obehol auto na strane spolujazdca a kričal niečo o dieťati. Keď sme sa dostali k autu, zbadali sme v jeho rukách bábätko. Nikdy som nič podobné nezažil,“ opísal situáciu seržant Simon Goss z Hampshirskej polície.

Iba 26-ročná Tiffany bola následne spolu s čerstvo narodenou dcérkou Lolou Miou Rose vážiacou 2835 gramov prevezená do nemocnice. Na sociálnu sieť neskôr pribudli fotky krásnej mladej dámy s policajnými dôstojníkmi. Či dostal šťastný dedko pokutu, jasné nie je.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu