Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dáni šialeným spôsobom chceli presvedčiť ľudí voliť: VIDEO plné sexu, násilia a nechutností!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: YouTube)

KODAŇ - Dáni vyrukovali opäť s kontroverznou reklamou. Tento raz chceli tamojší politici propagovať voľby do Európskeho parlamentu, ale tvrdo na to doplatili. Vytvorili video plné sexu a násilia, ktoré má presvedčiť občanov, aby išli voliť. Dostalo sa im však iba obrovskej vlne kritiky.

Práve teraz, keď sa blížia eurovoľby, vymysleli kontroverzné video. Vo videu vystupuje muž, ktorý mal traumu z detstva, že sa nezúčastnil volieb do Európskeho parlamentu. Nemohol tak rozhodovať napríklad o dotáciách poľnohospodárom, zelenej energii alebo o najmenších detailoch, ktoré ovplyvňujú náš život.

Táto psychická ujma ho dohnala k tomu, aby celý svoj život zasvätil službe nútiť ľudí voliť. Tvrdý chlapík sa oddával radovánkam s mnohými ženami, keď mu zazvoní telefón. Pokyn zhora káže ísť presviedčať ľudí voliť.

Dáni šialeným spôsobom chceli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Muž odhodí svoje milenky, nasadne na delfíny a vyráža do ulíc. Neschová sa pred ním nikto. Ani súložiaci pár v posteli ani ostatní voliči. Každého, koho stretne násilne a doslova dotiahne k volebnej urne.

Kampaň vymysleli v dánskom parlamente na podporu účasti v eurovoľbách. Okamžite sa proti nemu zdvihla vlna kritiky. Aj keď najprv nechceli, po určitom čase ho museli stiahnuť.

Dáni šialeným spôsobom chceli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Video obsahovalo urážajúce scény, ktoré dehonestovali ľudskú dôstojnosť všetkých vekových kategórií. Pozrite si ho a posúďte sami:

Dánska eurokampaň

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu