Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Uletený vtip, ktorý zmení svet: Peniaze už nemajú šancu, prichádza ceckojn!

Fantázii sa medze nekladú, no toto je naozaj riadny úlet.
Fantázii sa medze nekladú, no toto je naozaj riadny úlet. (Zdroj: vimeo.com)

BRATISLAVA - Dnešná multimediálna doba ponúka nekonečné možnosti sebarealizácie každému, aj tomu najzvláštnejšiemu záujemcovi. Svojskí autori tohto videa elegantne spojili primitívne ľudské pudy so starými ekonomickými teóriami. Pred vynálezom univerzálneho platidla totiž fungoval bartrový obchod. Prečo sa k tomu v čase ekonomicky nestálej spoločnosti nevrátiť a okoreniť túto myšlienku riadnou dávkou humoru?

Zoznámte sa s TITCOINS (z ang. možno nazvať „ceckojn“), ktoré by mohli nahradiť tradičnú formu platby po vzore BITCOINS. Bitcoin je digitálna mena, tzv. kryptomena využívaná na finančné transakcie bez poplatkov. Dá sa použiť na nákup tovarov a služieb, ale aj vymeniť za inú menu. Úžasné, nie?

Jediným problémom je, že nápad s titcoins by narozdiel od bitcoins mohli využívať iba ženy, a to z logických dôvodov. Video vysvetľuje, ako by celý nový systém, ktorý údajne navrhla stránka Pornhub, číslo jeden medzi webmi pre dospelých, fungoval.

Napriek ekonomickej kríze vo svete, zábavný priemysel neustále tvorí jeho podstatnú časť. Preto ho treba využiť na naštartovanie ekonomiky, a to tým, že sa vytvorí globálna databáza, a teraz sa podržte, fotografií ženských pŕs. Samozrejme, tváre dotyčných žien nebudú k dispozícii.

Ako to bude prakticky vyzerať? Žena príde na miesto, kde akceptujú titcoins, napríklad do baru. Objedná sa pivo a zaplatí tak, že ukáže barmanovi prsia, on si ich odfotí a zaradí ich do svetovej databázy prostredníctvom špeciálnej aplikácie v mobilnom telefóne. Vstup do databázy bude pre obchodníkov voľný. Navyše dostanú možnosť prémiových vstupov pri každej „platbe“.

Aby toho nebolo dosť, autori skvostného nápadu týmto podporia aj dobrú vec. Podľa nich titcoins pomôžu myšlienke Ligy proti rakovine. Systém, v ktorom budú všetci spokojní, prispeje zároveň k tomu, že celý svet bude šťastnejší. Na koniec videa najviac pobaví hlavná myšlienka zhrnutá v slogane: „Peniaze nerastú na stromoch, rastú na prsiach.“

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu