Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ruský milionár totálne znetvoril priateľku: FOTO krásky pred a po útoku vyráža dych!

Toto s Alexandrou spravil Zobraziť galériu (3)
Toto s Alexandrou spravil "milujúci" partner (Zdroj: lifenews.ru)

MOSKVA - Takmer to neprežila! Ruský multimilionár Pavel Ushanov je na úteku po tom, čo takmer na smrť zmlátil vlastnú priateľku. Krásna modelka Alexandra Sereda (27) sa na poslednú chvíľu vymanila z rúk agresívneho boháča a zavolala si pomoc. Keď potom v nemocnici uvidela fotografie seba samej tesne po útoku, pripadalo jej to, akoby sa pozerala na zombie z hororového filmu.

Generálny riaditeľ ruskej telekomunikačnej spoločnosti chodil dva roky s krásnou modelkou Alexandrou Seredovou, keď mu krátko pred Medzinárodným dňom žien oznámila, že chce ich vzťah ukončiť. Multimilionára Pavla jej rozhodnutie rozčúlilo do nepríčetnosti a mladú priateľku brutálne napadol.

Alexandra a Pavel ešte ako šťastný pár.
Zobraziť galériu (3)
Alexandra a Pavel ešte ako šťastný pár.  (Zdroj: lifenews.ru)

V nemocnici, kam sa po surovom útoku dostala, poskytla ruským médiám rozhovor, v ktorom opísala chvíle, kedy si myslela, že nastal jej koniec. "Práve som odchádzala do práce, bolo asi 7 hodín ráno, keď som začula zvonček a potom jeho hlas. Počula som, že znel rozčúlene a nechcela som mu otvoriť, no nechcel odísť, tak som otvorila a on bez slov vbehol dnu a vrazil mi jednu do tváre," spomína si modelka.

Neskončilo to však len pri jednej päsťovke. Ako Alexandra povedala, Pavel ju potom mlátil a kopal ešte asi 10 minúť. Ubolená kráska ho prosila o milosť, no nereagoval. Keď naňho kričala, že ju zabije, chladnokrvne odpovedal: "Dobre, to je presne to, čo chcem". Nakoniec sa jej však podarilo vymaniť z jeho zovretia, otvorila dvere a ušla. Našťastie mala pri sebe mobil a zavolala políciu, píše Daily Mail.

Alexandra pred a po brutálnom útoku.
Zobraziť galériu (3)
Alexandra pred a po brutálnom útoku.  (Zdroj: lifenews.ru)

Záchranári ju previezli do nemocnice, kde nemohli veriť vlastným očiam. Modelka bola zaliata krvou a mala napuchnutú celú tvár tak, že ani nemohla otvoriť oči. "Keď som sa pozrela na moje fotografie po útoku, vyzerala som ako zombie z hororového filmu," opísala sama svoj stav. Multimilionár Ushanov je podľa polície stále na úteku a bol naňho vydaný zatykač.

Ruský multimilionár znetvoril modelku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu