Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kramný sa psychicky zrútil: Polícia je zúfalá, vraj na neho nič nemá!

Kramný po súdnom pojednávaní
Kramný po súdnom pojednávaní (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Petr Kramný sa už niekoľko týždňov nachádza vo väzbe, pretože čelí obvineniu z vraždy manželky a dcéry. Absolvovanie dlhých výsluchov ho veľmi vyčerpáva a po tom ostatnom sa dokonca psychicky zrútil.

Kramný je už približne dva týždne vo väzbe, kde ho poslal moravskosliezsky súd po tom, ako ho polícia obvinila z dvojnásobnej vraždy. Absolvoval tam zatiaľ dva výsluchy, no obidva museli byť prerušené. Prvý kvôli dĺžke a ten zatiaľ posledný, ktorý sa konal v utorok, preto, lebo Petr sa psychicky zrútil.

"Počas štvorhodinového výsluchu klient podrobne popisoval všetko, čo sa v Egypte stalo. Psychicky to nevydržal, tak som požiadal o prerušenie," povedal redaktorovi Blesku Petrov právnik Jaromír Richter.

Kramný stále trvá na svojej nevine. Českí vyšetrovatelia medzitým odcestovali do Egypta, kde zháňajú ďalšie dôkazy. Richter si myslí, že tak koná zo zúfalstva, pretože sa jej žiadne rukolapné dôkazy v Česku, tak ako to tvrdí, zhromaždiť nepodarilo. Podľa neho majú kriminalisti k dispozícii len nepriame indície, ktoré sú postavené na tom, čo o Kramnom povedali susedia a známi. Polícii sa taktiež podľa portálu tn.cz nepozdáva miera jeho ľútosti, ktorá nezodpovedá jeho faktickému konaniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu