Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Novinky v prípade mŕtvych Češiek: Kramného vraj pri výsluchu bili, namiesto do Egypta chcel ísť na Slovensko!

Monika a Peter Kramní
Monika a Peter Kramní (Zdroj: FB)

PRAHA - Peter Kramný, ktorý sedí vo väzbe a je obvinený z vraždy svojej manželky Moniky (†36) a dcérky Klárky (†8) v Hurghade, sa podľa jeho matky Ireny vôbec netešil na dovolenku v Egypte, ale plánoval ju radšej stráviť na Slovensku. Bohužiaľ, všetko vyšlo inak a mužovi v prípade dokázania viny hrozí až doživotie.

Kramného matka denníku Blesk prezradila, že keď boli s manželom svojho syna vo väzbe navštíviť, chcel jej povedať niečo dôležité, ale stále ich strážili kriminalisti. "Preto mi to odkázal po svojom právnikovi a z toho som vážne zhrozená. Chcel mi povedať, že sa zrútil z toho, akým spôsobom bol výsluch vedený. Chcú ho zlomiť a chcú z neho priznanie ohľadom elektriny vytĺcť stoj čo stoj. Odkázal mi, že vyšetrovateľ vraj stratil nervy, zvalil ho a tĺkol hlavou o zem," uviedla žena, ktorá si myslí, že všetko je to iba nechutná a likvidačná politika.

Nedá jej spávať kopec otázok, ako napríklad, prečo Egypťania počas pitvy nespoznali, že dievčatá zomreli po zásahu prúdom. "Od začiatku tvrdili, že mali rozleptané žalúdky, a nakoniec vyšetrovanie aj zastavili. A teraz kriminálka po pol roku tvrdí, že výsledky pitvy aj priebeh vyšetrovania je u nás a v Egypte rovnaký?" pýta sa Irena, ktorá vymenovala ďalšie nezrovnalosti.

"Prečo naša kriminálka nechávala verejnosť a hlavne rodinu Moniky pri tom, že príčinou smrti bola otrava? Prečo odišla do Egypta až teraz a údajnú spoluprácu neriešila už skôr?" porozprávala Kramného matka, ktorá neverí, že vrahom je jej syn a domnieva sa, že za ňou môže stáť skôr hotelový personál.

Slučka okolo Kramného sa však naďalej sťahuje a vyšetrovatelia vraj majú jasné dôkazy, že príčinou smrti bol elektrický prúd. Uviedla to pre TV Prima žena, ktorá je vraj oboznámená so spisom vraždy Moniky a Klárky. "Pani Kramná mala na tele stopy po zásahu elektrickým prúdom, a to konkrétne spáleninu o velikosti golfovej loptičky na chodidle," povedala v programe Krimi správy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu