Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otvorená spoveď Kramného o vzťahu k Monike: Nahrávka plná žiarlivosti ako dôkaz vraždy?!

Peter Kramný s manželkou a dcérkou
Peter Kramný s manželkou a dcérkou (Zdroj: FB)

PRAHA - O prípade záhadnej smrti Češiek počas minuloročnej letnej dovolenky v Hurghade sa už dá pomaly povedať len toľko, že je stále zamotanejší a zamotanejší. Najprv mali zomrieť na otravu jedom, teraz prišla česká polícia s verziou, že to bol elektrický prúd a z vraždy obvinila ich manžela a otca Petra Kramného. Dnes zase TV Nova zverejnila nahrávku, ktorá má potvrdzovať jeho obrovskú žiarlivosť a to, ako svoju ženu sledoval na sociálnej sieti. Veľa vecí, ktoré robila, sa mu totiž vôbec nepáčilo.

Nahrávka sa začína Petrovými slovami: "Je 7.8. 10:33", čiže vznikla pravdepodobne týždeň po smrti Moniky a Klárky a pochádza z hotela v egyptskej Hurghade. Zaujímavé však na nej je to, že muž sa v nej vyznal takmer zo všetkého, čo ho v súvislosti s predošlým správaním sa jeho manželky trápilo. Medzi najväčšie chyby patrilo to, že Monika trávila veľa voľného času na internete, z čoho vyvstala aj otázka nevery.

"Manželka trávila veľa času na počítači. Ja som sa hneď po príchode z práce venoval rodine. Nemal som čas na žiadne koníčky. Čo ale ona robila, keď som bol v práci a ona mala voľno, to naozaj netuším," spovedal sa Kramný v období, keď prišiel o svoju najbližšiu rodinu.

"Brala si tablet do práce, dokonca som jej zaobstaral mobilný internet. Čo ale na internete robila, to naozaj netuším. Mala Facebook a jednu dobu sme sa kvôli tomu aj hádali, keď som prišiel na to, že tam má 57 neznámych chlapov, ktorých som v živote nevidel. Dal som jej na výber. Buď ja, alebo Facebook," nechal sa počuť Kramný, ktorý sa jej vraj vyhrážal, že ak si účet na na sociálnej sieti nezruší, bude si musieť sama platiť náklady na živobytie, auto aj internet.

Spory o Facebook sa dokonca tak vyhrotili, že Kramný Monikin účet na Facebooku zrušil, no podľa TV Nova si ho Monika po čase obnovila a dokonca chodila ku kamarátke, aby si mohla písať s inými mužmi. "Hádky o Facebook pokračovali a Kramný donútil Moniku, aby mu dala heslo k svojmu účtu. Potom jej Facebook pozoroval," píše televízia.

To však ešte ani zďaleka nebolo všetko. Monika mala v profile uvedené, že je slobodná a navyše oproti ostatným zadaným kamarátkam, tam mala s manželom iba dve fotky. Neprekážalo jej ani flirtovať s jedným ženatým známym z Karvinej, čo v Kramnom vraj vyvolalo domnienku, že by sa ho mohla chcieť zbaviť. "Neviem, či by bola moja žena niečoho takého schopná, že by nás chcela otráviť. Dal by som ruku do ohňa za to, že nie. Ale naozaj neviem," dodal Kramný na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu