Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zavraždil Kramný svoju manželku a dcérku? Toto mali prezradiť výsledky detektoru lži!

Kramný šiel do väzby
Kramný šiel do väzby (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Peter Kramný po prepustení z egyptskej Hurghady, kde za záhadných okolností zomreli jeho dcérka Klárka a manželka Monika, vyzeral, že chce s českou políciou spolupracovať zubami, nechtami. V januári sa odhodlal podstúpiť aj detektor lži, ktorý mal však podľa anonymných zdrojov odhaliť, že v jeho výpovedi nebude všetko s kostolným poriadkom.

Petra Kramného, ktorého tento mesiac obvinili z vraždy manželky a dcérky, mohol z kaše vytiahnuť aj detektor lži. Zdá sa však, že to sa nestane. Televízia Nova zistila od niekoľkých na sebe nezávislých zdrojov, ktoré si želali zostať v anonymite, že Čech príliš neuspel, dá sa povedať, že zásadne vyhorel. Viac ako 60 percent z testu totiž vyšlo v jeho neprospech.

Vyšetrovanie smrti oboch žien neustále pokračuje a policajti údajne kontaktujú všetkých, ktorí boli s Kramným v kontakte, teda napríklad jeho bývalých spolupracovníkov z nošovickej továrne Hyundai. Šéf moravskosliezskej polície Tomáš Kužel minulý týždeň prezradil, že vyšetrovatelia nazhromaždili presvedčivé dôkazy o Kramného vine. Všetky vraj získali, alebo pochádzajú z Českej republiky.

Polícia o obvinení Čecha informovala minulú stredu ráno. Kužel povedal, že policajti ho predvolali v pondelok na výsluch. "Chceli sme objasniť niektoré veci. Od pondelkového večera sme s ním pracovali. V utorok bol obvinený z vraždy," uviedol. Za vraždu mu hrozí až výnimočný trest, teda aj doživotie.

Tridsaťšesťročná Monika a jej osemročná dcéra Klárka z Karvinej zomreli v Egypte na otravu vlani v hoteli v Hurghade. Tamojšia polícia podozrievala kvôli ich smrti Kramného a až do októbra musel zostať v krajine. Kramný vinu od začiatku odmietal. Uvidíme, aký bude nasledujúci vývoj.

Počas vyšetrovania sa objavila informácia, že Češky mohol o život pripraviť kyanid. Prečítajte si na Vyšetrení, ako postupne zabíja táto nebezpečná látka ľudský organizmus!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu